Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violatorul din Lacu Dulce rămâne la arest

inculpatul Iordache Marinică Leonard a cerut la Judecătoria Brăila înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu sau control judiciar • magistraţii i-au respins solicitarea, astfel că bărbatul rămâne în spatele gratiilor

 

Bărbatul care a violat o copilă de 12 ani după ce a luat-o din faţa locuinţei din Lacu Dulce, nu a reuşit să îşi recapete libertatea. Inculpatul Iordache Marinică Leonard a cerut la Judecătoria Brăila înlocuirea măsurii arestului preventiv. Instanţa nu i-a admis solicitarea. La şedinţa din data de 4 septembrie, instanţa a respins ca neîntemeiate cererile de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar formulate de către inculpatul Iordache Marinică-Leonard.

Reamintim că inculpatul a fost condamnat deja la o pedeapsă de 6 ani închisoare pentru viol, de către prima instanţă. În urma apelului la Curtea de Apel Galaţi s-a dispus rejudecarea dosarului. Cauza se află acum în curs de judecată pe rolul Judecătoriei Brăila, următorul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 10 septembrie. Rămâne de văzut dacă violatorul va primi o pedeapsă mai aspră în urma rejudecării dosarului.

Violul asupra copilei de 12 ani a fost comis în octombrie 2018, fata fiind luată din faţa casei din cartier Lacu Dulce de inculpatul care i-a spus că îi cumpără dulciuri. Cel care plecase cu fata era un fost amic al tatălui acesteia, el fiind văzut de vecini împreună cu fata. Copila a fost violată şi a ajuns acasă plină de sânge, iar tatăl a anunţat poliţia.
Categorie articol: 

Comentarii