Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violatorii adolescentei de 17 ani au scapat de arest

Dupa ce a fost obligata sa intretina raporturi sexuale, adolescenta de 17 ani violata de doi dintre amicii sai este pusa acum in situatia de a da ochii cu agresorii. Si asta pentru ca Judecatoria Braila a respins propunerea de arestare a celor doi autori, pe motiv ca acestia sint minori. Aceeasi instanta a dispus cercetarea in stare de libertate si a coplicei autorilor, tinara de 18 ani care a batut-o pe fata si a fortat-o sa se lase batjocorita. Cei trei vor fi cercetati sub aspectul savirsirii infractiunilor de lipsire de libertate, viol si complicitate la viol.
Stefanita P. si Florin I., ambii in virsta de 17 ani, au fost retinuti, initial, pe baza de ordonanta, dupa ce victima, Madalina C. (17 ani) s-a prezentat la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie si a reclamat ca a fost violata de acestia. Fata a povestit ca in seara zilei de 7 mai, in jurul orei 21.00, in timp ce se afla cu un grup de prieteni in cartierul Calarasi lV, Stefanita P. a invitat-o in apartamentul sau, insotit fiind de inca un baiat si o fata. Ajunsi in apartament, prin amenintare cu acte de violenta si batuta de Diana-Georgiana S. (18 ani), fata a fost fortata sa intretina raporturi sexuale normale cu cei doi. "Motivind ca autorii sint minori si sint elevi, instanta de judecata a respins propunerea de arestare preventiva a numitilor P.S. si I.A.F., ambii din Braila, autorii violului. De asemenea, a fost respinsa propunerea de arestare preventiva si complicelui, Diana Giorgiana S., care a si lovit victima, amenintind-o cu acte de violenta", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Examinarea medico legala a confirmat ca exista indicii ale unui viol. "In urma controlulul medico legal a rezultat ca fata prezinta vinatai pe picioare, iar probele recoltate au confirmat ca exista urme de sperma, fiind vorba de un raport sexual complet, neprotejat", ne-a precizat dr. Rodica Crassas.
Categorie articol: 

Comentarii