Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violator in serie condamnat la ani grei de puscarie

Dupa citeva luni de cautari, politistii braileni au reusit sa arunce in spatele gratiilor un brailean cu doua tentative de viol la activ, condamnat pentru aceste fapte la 17 ani de inchisoare. La 28 de ani, Nicolae Emil Luca are, deja, 6 ani de inchisoare executati si, pentru ca nu a inteles nimic din prima pedeapsa, urmeaza sa mai stea in Penitenciar o lunga perioada de timp. Braileanul fusese dat in urmarire deoarece se sustragea executarii celei de-a doua condamnari, ce dateaza din aprilie 2007. Joi, dimineata, dupa trei descinderi domiciliare, politisti de la Compartimentul Urmariri, impreuna cu agentii de la Postul de Politie Rimnicelu, l-au gasit pe fugar si l-au "cazat" in arestul Politiei.
Recidivistul a ajuns, din nou, dupa gratii pentru ca la scurt timp de la eliberarea conditionata dupa prima condamnare, a incercat sa violeze o femeie de 33 de ani, sub amenintarea cu moartea. Desi a fost retinut de oamenii legii imediat dupa incident si a fost indicat fara retinere de catre partea vatamata, Luca se considera "curat ca lacrima". Potrivit dosarului penal, in seara zilei de 15 decembrie 2005, ora 23.15, Tudorita C. a plecat de la liceul unde lucra ca ingrijitoare catre domiciliul sau, situat linga Benzinaria "Lukoil" din Bariera. A coborit din tramvai la Sala Polivalenta, apoi s-a deplasat pe aleea betonata paralela cu fostul Liceu de Constructii, catre benzinarie. La jumatatea distantei dintre statia de tramvai si benzinaria din Bariera, femeia a fost acostata din spate de un individ, care a prins-o de git si a trintit-o la pamint. Agresorul i-a fixat victimei un obiect ascutit la git (ce s-a dovedit a fi o pila de la o unghiera) si i-a spus ca daca nu face sex cu el, "o sa bage cutitul in ea". In acest timp, violatorul i-a ridicat femeii haina si bluza, incercind sa ajunga la sutien, apoi s-a descheiat la pantalon. Salvarea ei a fost ca, la un moment dat, in zona si-a facut aparitia un biciclist si Luca a fost nevoit sa dea bir cu fugitii.
Pentru ca a incercat sa o batjocoreasca pe femeie, autorul a fost condamnat la 7 ani de inchisoare, dintre care 2 sint ramasi neexecutati din prima sentinta, ce dateaza din 1999. In acel an, a primit 10 ani de inchisoare, pentru ca a incercat sa batjocoreasca o minora. Copila era fata unor localnici din Movila Miresii, pe care ii ajuta la muncile gospodaresti de doi ani. Intr-o seara, dupa ce a baut bine la discoteca din sat, Luca a intrat in casa familiei si s-a dus tinta in camera in care dormea minora, in virsta de 11 ani. A urcat in patul copilului si i-a pus mina la gura ca sa nu tipe, incercind din rasputeri sa intretina cu ea raport sexual normal. Buimaca de somn si speriata in acelasi timp, victima s-a luptat cu violatorul, reusind astfel sa faca zgomot si sa-i alerteze pe parintii ei, care dormeau intr-o camera alaturata.
Categorie articol: 

Comentarii