Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violata de bunavoie si nesilita de nimeni

O adolescenta de 15 ani din satul Perisoru, care a sesizat la Politie ca a fost victima unui viol, a intretinut de bunavoie raporturi sexuale cu presupusii violatori. In seara zilei de 22 august a.c., orele 22.00, minora I.V. s-a prezentat la Politia orasului Ianca si a reclamat ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 13.00 a fost acostata de T.M.E. de 17 ani, din aceeasi localitate, si P.A.A. de17 ani, din municipiul Bucuresti, care au condus-o pe cimp si au violat-o.
Victima a fost prezentata medicul de garda de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Braila, unde i s-au recoltat probe biologice si, apoi la Serviciul de Medicina Legala. In urma examinarii, s-a stabilit ca minora prezenta o deflorare veche, a carei data nu poate fi precizata si ca nu prezinta urme de violenta pe corp si leziuni specifice infractiunii de viol.
Ulterior, politistii au desfasurat cercetari si au stabilit ca I.V. i-a insotit pe cei doi tineri la un canal de irigatii din apropierea satului Perisoru, unde, de bunavoie, a intretinut cu acestia raporturi sexuale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii