Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violată chiar şi după ce a leşinat!

marţi noapte, inculpaţii Drăgan Cătălin Cornel (30 de ani) şi Mămăligeanu Corin (20 de ani) au fost arestaţi preventiv de către magistraţii Judecătoriei Brăila care au admis propunerea procurorului de caz • după cum au stabilit anchetatorii, unul dintre inculpaţi, cel mai mare de vârstă, a acostat-o pe fetiţă în zona unui “Non-stop” din zona cartierului Vidin, ea fiind împreună cu fratele său • copila a fost dusă pe un teren viran din afara municipiului, unde a fost violată, apoi a ajuns într-un imobil nelocuit, unde au continuat abuzurile sexuale • inculpatul de 20 de ani a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima • surse judiciare au relatat faptul că nemernicii au continuat să întreţină raporturi sexuale cu victima chiar şi după ce copila a leşinat

 

Cum au profitat doi pedofili nemernici, de copila de numai 10 ani, chiar şi după ce aceasta era în stare de leşin! Fetiţa a fost abuzată în toate modurile posibile, inivizii întreţinând raporturi sexuale (anale, normale şi orale). Victima a fost luată de pe stradă, din zona unui chioşc non-stop din cartier Vidin, violată pe un teren viran din afara oraşului, iar apoi într-un imobil nelocuit. Bestiile au ajuns la arest.

Marţi seara, aproape de miezul nopţii, inculpaţii Drăgan Cătălin Cornel (30 de ani) şi Mămăligeanu Corin (20 de ani), după cum se arată pe site-ul instanţei, au fost arestaţi preventiv de către magistraţii Judecătoriei Brăila, care au admis propunerea procurorului de caz. Unul dintre indivizi, cel în vârstă de 30 de ani, este acuzat de lipsire de libertate şi viol, în timp ce al doilea este acuzat de o singură infracţiune, cea de viol. Informaţiile prezentate ne-au fost comunicate de surse judiciare, care au mai spus că cea mică ar fi fost abuzată sexual chiar şi după ce a leşinat, în urma “tratamentul” inuman de care a avut parte. “În baza art. 223 Cod procedură penală, art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 202 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Drăgan Cătălin Cornel şi Mămăligeanu Corin pe o durată de 30 de zile, de la data de 26.11.2019 şi până la data de 25.12.2019, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat în cuantum de 50 lei rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, este soluţia pronunţată în camera de consiliu, în seara de 26 noiembrie, aceasta fiind postată pe site-ul Judecătoriei Brăila.

După cum se arată în comunicatul pus la dispoziţie de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, la data de 26 noiembrie, procurorul de caz a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila arestarea preventivă a doi inculpaţi, primul pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, iar al doilea pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Instanţa a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, dispunând arestarea preventivă a celor doi inculpaţi, pe o perioadă de 30 de zile. “Din materialul probator administrat în cauză, până la acest moment, a rezultat că, la data de 24 noiembrie, în jurul orei 20.30, unul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin non-stop de pe raza municipiului Brăila. Prin exercitarea de ameninţări, inculpatul a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act sexual. În continuare, inculpatul a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu aceasta raporturi şi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. În acelaşi imobil s-a aflat şi cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima”, arată procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Oricum, chiar dacă violatorii au ajuns la arest, în acest caz cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Surse judiciare au precizat faptul că, după ce au abuzat de cea mică, indivizii au adus-o înapoi în zona chioşcului non-stop, ea fiind plină de sânge. Au lăsat-o acolo, însă nu înainte de a o atenţiona să nu cumva să spună cuiva ce s-a întâmplat. Copila a ajuns acasă şi i-a spus mamei, ea ajungând apoi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Personalul medical a dat alarma la Poliţie, suspecţii fiind prinşi la scurt timp şi reţinuţi.
Categorie articol: 

Comentarii