Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viol in curtea scolii

Ieri dimineata, un ins de 26 de ani, din Vidin, cu doua condamnari la activ, pentru furt si lovire, a fost surprins de un echipaj al Jandarmeriei, in timp ce facea sex oral cu o tinara pe care o tirise in curtea Scolii nr. 20 si o batuse crunt.
Locotenentul Iulian Timofei, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, ne-a declarat ca evenimentul s-a produs in jurul orei 9.30, cind jandarmii isi faceau rondul in zona unitatii de invatamint: "Jandarmii au auzit tipetele victimei si, cind au intrat in curtea institutiei, l-au depistat pe Danut Puscasu, care intretinea prin violenta raporturi sexuale orale cu Gicuta M., 20 ani, din Tecuci."
Victima, care avea fata plina de vinatai si nasul spart, fiindca incasase o sumedenie de pumni si bite in cap, ne-a povestit: "Ma duceam la o prietena, iar individul ala m-a lovit, m-a tirit linga scoala si m-a batut, sa fac sex oral cu el. Nu il cunosc, pur si simplu m-a luat de pe strada". Pe de alta parte, violatorul - care a fost extrem de violent si a facut un scandal monstru in sediul Jandarmeriei, zbierind cit l-au tinut rarunchii si trintindu-se pe holuri - a declarat jandarmilor ca o platise pe tinara si ca dorea doar sa beneficieze de serviciile acesteia.
Lt. Timofei ne-a precizat ca tinara a fost transportata de jandarmi la Spitalul Judetean - corp B, pentru ingrijiri medicale si ca violatorului bataus, cunoscut cu antecedente penale, i s-au intocmit acte premergatoare cercetarii penale, pentru agresiunea sexuala comisa ieri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii