Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AS Viitorul Insuratei a trecut pe primul loc

Chiar daca a avut o adversara incomoda - Steaua II, o formatie in care activeaza foarte multi tineri de perspectiva ai clubului din Ghencea - formatia din Insuratei a reusit sa bifeze un nou succes. De altfel reusita gazdelor a fost pe undeva favorizata si de eliminarea portarului militar, in minutul 12, pentru un fault grosolan asupra lui Dobre.
Viitorul a avut initiativa inca din startul partidei si in minutul mentionat a obtinut un penalty si Dobre a deschis scorul. Stelistii nu s-au impacat cu situatia creata si in minutul 37 au reusit sa restabileasca egalitatea prin M. Ionut, dupa greseli in lant ale defensivei gazdelor.
Cu un om in plus si cu o dorinta foarte mare de a obtine un nou succes, AS Viitorul a reusit sa preia conducerea in minutul 58, cind Oprea a inscris cu un sut plasat din careu, dupa o centrare a lui Pislaru. Sapte minute mai tirziu, Bratosin a depasit in viteza citiva jucatori pe banda stinga si apoi a sutat in vinclul portii steliste, stabilind totodata si scorul final al partidei, 3-1.
Formatia din Insuratei a avut in continuare numeroase momente in care a jucat cu fundasii la mijlocul terenului insa nu si-a mai creat nici o ocazie clara de gol.
"Chiar daca nu a fost un joc spectaculos, ci doar unul de angajament, ma bucur ca am reusit sa cistigam in fata unei echipe care, contrar scorului final, este una robusta si omogena. Ii felicit pe jucatori si sper ca acest succes sa ne dea un plus de incredere in noi pentru partida urmatoare, in care vom intilni in deplasare pe satelitul lui Dinamo", declara Paul Alexandru, presedintele clubului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii