Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AS Viitorul Insuratei intilneste pe teren propriu pe AS Dodu Bucuresti

Viitorul Insuratei viseaza din nou la fotoliul de lidera

Cu patru victorii si tot atitea egaluri la activ dupa primele noua etape, AS Viitorul se va lupta astazi, in mod sportiv bineinteles, pentru consolidarea locului al treilea sau, de ce nu, pentru o pozitie superioara in clasament.
Cu toate ca si-a propus doar mentinerea in acest esalon, echipa antrenata de Dan Asandei si Marian Stavarache a ajuns sa evolueze de la egal la egal cu toate fortele seriei a doua, una dintre cele mai echilibrate grupe din Liga a III-a, iar acest lucru este reflectat de pozitia din clasament. Formatia din Insuratei se afla pe locul al treilea inaintea acestei partide, iar daca i se va aproba contestatia facuta dupa meciul de la Ulmu, poate spera sa redevina lidera seriei. Conditia principala pentru atingerea acestui obiectiv este fara indoiala ca AS Viitorul sa se impuna astazi in disputa cu Dodu Bucuresti.
De la gazde vor lipsi in continuare Viorel Tanase si Marian Samuila, care au accidentari destul destul de serioase. In rest, lotul, care are un moral foarte bun dupa rezultatele din ultima perioada, este pregatit sa dea piept cu bucurestenii.

Petrolistii spera intr-un rezultat pozitiv in derby-ul codaselor de la Bucuresti

Obisnuita cu sferele inalte ale clasamentului in sezoanele trecute, Petrolul se confrunta in acest campionat cu probleme serioase desi, cu o singura exceptie, are acelasi lot de doi-trei ani. In loc sa cresca in omogenitate si implicit in valoare, formatia petrolista a ajuns sa fie amenintata de spectrul retrogradarii.
Cu un alt antrenor principal, Iacob Carst, Petrolul incearca sa supravietuiasca in acest esalon, insa pentru ca sansele sa devina reale trebuie sa cistige puncte pe terenurile formatiilor care in acest campionat au acelasi obiectiv.
Petrolistii au efectuat miercuri o partida de verificare la Galati, cu Politehnica, pe care au incheiat-o la egalitate, 2-2. Iacob Carst a rulat intreg lotul, cu doua exceptii, cele ale lui Bandarica si Bulancea, care au fost menajati din cauza unor usoare accidentari.
Noul antrenor s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor petrolisti si spera intr-un rezultat pozitiv la Bucuresti, unul care sa scoata Petrolul din criza in care se afla.

Etapa a 10-a programeaza meciurile:
Dinamo II Bucuresti - Rocar ANEFS Bucuresti
AS Viitorul Insuratei - AS Dodu Bucuresti
CS Ovidiu - Oil Terminal Constanta
Callatis Mangalia - CS Aurora Mangalia
Steaua II Bucuresti - Inter-Gaz Bucuresti
Politehnica Timisoara - Petrolul Ianca
Dunarea Calarasi - UFC Chitila
Unirea Slobozia - Portul Constanta
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii