Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a revenit pe primul loc în Liga a IV-a

• pe poziţia a doua a urcat Voinţa Şuţeşti • CS Făurei a căzut pe locul al treilea • cu şase reuşite Ioan Şerbănescu a fost golgeterul rundei

 

În etapa a 5-a a Ligii a IV-a echipele care au evoluat pe teren propriu au câştigat trei partide, meciul de la Tichileşti s-a încheiat la egalitate, 2-2, după ce la pauză Viitorul Însurăţei a condus cu 2-0, iar Voinţa Şuţeşti a fost singura formaţie care s-a impus în deplasare. Comunal Cazasu a întors rezultatul în repriza a doua şi a câştigat cu 3-2 disputa cu echipa care înaintea acestei runde era pe primul loc, CS Făurei. Iar partida dintre Comunal Cazasu şi CS Făurei, care a avut loc la Tudor Vladimirescu, s-a ridicat la statutul de derby. Nu acelaşi lucru se poate spune despre jocul de la Vişani, acolo unde Voinţa Şuţeşti a câştigat fără drept de apel jocul cu formaţia gazdă, Voinţa Vişani. Pandurii Tudor Vladimirescu a realizat scorul etapei, 14-0 cu Dacia Unirea 2 Brăila, jucătorul meciului fiind Ioan Şerbănescu autor a şase goluri. Cu menţiunea că satelitul Daciei Unirea a mizat în acest meci doar pe juniori. Viitorul Ianca pentru care Andrei Crăciun a realizat o “dublă' s-a impus cu 4-0 în partida cu Gloria Movila Miresii şi a revenit pe primul loc în Liga a IV-a. O altă partidă interesantă a avut loc duminică la Tichileşti între Dunărea din localitate şi Viitorul Însurăţei. Echipa vizitatoare a avut o evoluţie foarte bună în prima repriză şi la pauză conducea cu 2-0, au marcat  Moldoveanu şi Viorel Gheorghe, însă partea a doua a jocului a fost controlată de echipa gazdă. Iar insistenţa celor din Tichileşti s-a concretizat în doar două minute când gazdele au marcat prin Cazan şi Sfârtoc şi au smuls un punct in extremis.

După cinci etape pe primul loc se află Viitorul Ianca 13 puncte, locul al doilea este deţinut de Voinţa Şuţeşti 12 puncte, iar al treilea de CS Făurei 10 puncte.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 5-a:

Voinţa Vişani - Voinţa Şuţeşti 1-4 (0-2)

Pungă (min. 78) / Veber (min. 9), Muşat (min. 28), Custură (min. 69), Şerban (min. 95)

Pandurii Tudor Vladimirescu - Dacia Unirea 2 Brăila 14-0 (4-0)

Goleanu (min. 11), I. Şerbănescu (min. 17, 35, 38, 42, 54, 64), Simion (min. 25, 28), Apostol (min. 32), A. Şerbănescu (min. 48, 80), Iordfache (min. 67, 78)

Dunărea Tichileşti - Viitorul Însurăţei 2-2 (0-2)

Cazan (min. 83), Sfârtoc (min. 85) / Moldoveanu (min. 21), V. Gheorghe (min. 34)

Viitorul Ianca - Gloria Movila Miresii 4-0 (1-0)

Crăciun (min. 13, 55), Colniceanu (min. 79, 82)

Comunal Cazasu - CS Făurei 3-2 (1-2)

Cotigă (min. 8, 56), Teleagă (min. 47 – autogol) / Percă (min. 18), Moroşanu (min. 21).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii