Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a revenit oficial în Liga a III-a

• după ce s-a impus şi în manşa retur, de data aceasta la “masa verde” în deplasarea de la Mausoleul Mărăşeşti • în tur, pe teren propriu, echipa din Ianca a câştigat cu 5-1

 

Campioana Ligii a IV-a din judeţul Brăila, Viitorul Ianca, a promovat în Liga a III-a. După un 5-1 pe teren propriu în tur, pe Ştefan Vrăbioru, echipa din Ianca a câştigat cu 3-0, la “masa verde”, returul cu Mausoleul Mărăşeşti, pentru că echipa gazdă nu a asigurat asistenţa medicală. Salvarea nu a sosit la stadion şi, după un sfert de oră de aşteptare, de la ora oficială de începere a partidei, 17.30, arbitrul de centru a fluierat finalul întâlnirii, urmând ca FRF să acorde, cu 3-0, victoria echipei Viitorul Ianca.

Echipa din Ianca revine astfel în Liga a III-a, eşalon în care judeţul Brăila mai are două formaţii, CS Făurei şi Dacia Unirea, care a retrogradat din Liga a II-a. 

Vă reamintim că în partida tur Viitorul Ianca s-a impus cu 5-1, după ce a fost condusă, încă din minutul 5 cu 1-0, gol marcat de Dumitriu. Însă, pe ansamblu partrida tur a fost controlată cap coadă de echipa pregătită de Cosmin Necoară. Viitorul Ianca a egalat prin Ioniţă în mintul 17 şi a condus cu 2-1 la pauză după reuşita lui Ionuţ Matei (min. 27). Până la finalul partied, Viitorul a mai înscris de trei ori prin Olenic (min. 60), Marius Dima (min. 72) şi Daniel Cazan (min. 76), servant la aceste ultime două reuşite ale gazdelor fiind Andrei Crăciun. Viitorul Ianca a câştigat cu 5-1 partida tur cu Mausoleul

Mărăşeşti şi era deja promovată în Liga a III-a.

În meciul de pe stadionul Ştefan Vrăbioru, Viitorul Ianca a utilizat următoarea formulă de echipă: Jalbă - Cazan (min. 90: Pisică), Ioniţă, Stănciulescu, Necoară – Olenic, Ngigwe (min. 83: Cireaşă), M. Dima, Crăciun – I. Matei, M. Coman (min. 62: Postolea).

 
Categorie articol: 

Comentarii