Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a câştigat duelul nou promovatelor

• echipa pregătită de Laurenţiu Ivan s-a impus cu 1-0 la Recolta Gheorghe Doja • Marius Dima a marcat golul de trei puncte

 

Viitorul Ianca a reuşit să câştige primul meci din deplalsare, din acest sezon competiţional, 1-0, la Recolta Gheorghe Doja şi se află pe locul al 6-lea, după etapa a 3-a a Ligii a III-a. Marius Dima a fost faultat în careul gazdelor şi tot el a transformat lovitura de la 11 metri primită de Viitorul. Însă, raportat la modul în care s-au derulat ostilităţile în teren, formaţia din Ianca trebuia să câştige mult mai clar.

Putea fi 2-0 în minutul 35, când Dima a şutat şutat la poartă, Marian Petre a respins mingea în faţă, iar Cazan a trimis-o în bară.

Daniel Cazan şi Buzatu şi-au mai trecut numele pe lista ratărilor în prima repriză.

Alin Radu a avut două şanse de  înscrie în partea a doua a meciului, ambele în situaţie de unu la unu cu portarul Marian Petre. Marius Coman a irosit şi el şansa de a dubla avantajul echipei din Ianca apoi a urmat o altă mare ocazie de gol irosită de Cazan. Atacantul Viitorului l-a driblat pe portar dar a întârziat momentul şutului şi a fost blocat in extremis de un apărător al gazdelor.

“Prima mare şansă de gol au ratat-o gazdele, apoi noi ne-am jucat cu ocaziile. Am marcat un singur gol dar am mai avut şanse mari de a înscrie, de trei ori atacanţii noştri s-au aflat faţă în faţă cu portarul, dar au ratat. Până la urmă importantă este victoria”, ne-a declarat după meci Cosmin Necoară.

 

Viitorul Ianca: Mitrea – Coteţ, Postolea, Stănciulescu, Necoară - Colniceanu, Olenic, Dima, A. Radu – Cazan, Buzatu. Au mai jucat Păvălache, Mardale, M. Coman şi Ndigwe.
Categorie articol: 

Comentarii