Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a câştigat cu 3-1 derby-ul de la ACSC Cazasu

• victoria liderului s-a conturat însă în finalul partridei • încă un rezultat negativ pentru Victoria Traian • cu patru reuşite pentru Voinţa Vişani, Georgel Pungă a fost golgeterul rundei • AFC Urleasca a urcat pe loc de play-off

 

În etapa a 15-a a Ligii a IV-a s-au înregistrat trei victorii ale echipelor gazdă şi doar într-un singur meci s-a impus formaţia vizitatoare.

Unicul succes în deplasare îi aparţine liderului Ligii a IV-a, Viitorul Ianca, echipa pregătită de Cosmin Necoară câştigând cu 3-1 la ACSC Cazasu, însă victoria echipei vizitatoare s-a conturat abia în minutul 86, când Emmanuel Ndigwe a înscris cel de-al doilea gol pentru Viitorul Ianca, un gol care a picat neaşteptat şi care a destabilizat formaţia gazdă, una care până atunci a evoluat la nivelul adversarei. Până la golul din minutul 86, jocul a fost echilibrat, cu ocazii de o parte şi de alta. Matei a deschis scorul pentru Viitorul Ianca în minutul 45, Toader a egalat după doar şapte minute de la reluare. În prelungiri, Ionuţ Matei a realizat “dubla” şi Viitorul Ianca s-a impus cu 3-1.

Cu toate că a făcut câteva achiziţii interesante, Victoria Traian nu se regăseşte în acest început de sezon! Formaţia pregătită de Puiu Antohi a pierdut cu 2-1 la Şuţeşti şi şi-a diminuat semnificativ şansele de a mai spera la primul loc în clasament, diferenţa din echipa din Traian şi liderul Viitorul Ianca fiind de 7 puncte.

AFC Urleasca a trecut la scor de neprezentare, 3-0, de Pandurii Tudor Vladimirescu, a acumulat 17 puncte şi a urcat pe locul al cincilea, ultimul care asigură participarea la turneul play-off.

Aflat într-o formă deosebită, Georgel Pungă a marcat de patru ori pentru Voinţa Vişani în victoria cu 4-3 din partida cu Viitorul Însurăţei.

După etapa a 15-a lider, este Viitorul Ianca 37 puncte, locul al doilea este deţinut de Victoria Traian 30 puncte, iar al treilea de Voinţa Vişani 23 puncte. Pe poziţia a patra se sflă Viitorul Şuţeşti 21 puncte, iar pe al cincilea, AFC Urleasca 17 puncte.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 15-a:

ACSC Cazasu - Viitorul Ianca 1-3

Toader (min. 52) / Matei (min. 45, 92), Ndigwe (min. 86)

Viitorul Şuţeşti – Victoria Traian 2-1

L. Ivan (min. 44 - autogol), Creangă (min. 57) / Moroşan (min. 10)

Voinţa Vişani – Viitorul Însurăţei 4-3

G. Pungă (min. 21, 33, 79, 89) / V. Tănase (min. 63, 86), Iordache (min. 92)

AFC Urleasca – Pandurii Tudor Vladimirescu 3-0

C. Pascu (min. 32), S. Crăciun (min. 68), Tudor (min. 77)
Categorie articol: 

Comentarii