Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Însurăţei este noul lider din Liga a IV-a

• după etapa a 7-a, Victoria Traian a coborât pe locul secund în clasament, iar Sportul Chiscani ocupă ultimul loc pe podium • echipa din Chiscani are însă un joc mai puţin disputat

 

Etapa a 7-a a Ligii a IV-a, disputată sâmbăta trecută, a programat şi primul derby în care s-au întâlnit primele două clasate, Sportul Chiscani locul al doilea şi liderul, Victoria Traian, ambele cu maximum de puncte. Meciul s-a ridicat la statutul de derby. S-a jucat într-un ritm alert, cu momente de dominare de fiecare parte şi cu multe faze periculoase de poartă. La mijlocul primei reprize mingea şutată de Şerbănescu a fost blocată de Dobrin, iar în minutul 32 a venit replica gazdelor. Techiu a pătruns în careul ospeţilor dar a fost deposedat în momentul şutului. Victoria Traian a beneficiat de o lovitură liberă de la 20 de metri, dar Costel Roşu a trimis mingea peste poartă. Fiecare echipă putea înscrie pe final de repriză. În minutul 44, Techiu a şutat de la 4 metri la colţul scurt, dar Gheţu a scos mingea de pe linia porţii, iar la ultima fază Constandache a ieşit din poartă şi l-a deposedat de minge pe Roşu.

Repriza a doua a fost la fel de animată, cu o posesie superioară a mingei, a echipei gazdă. S-a jucat pe contre dar prudent. Cu două minute înainte de finalul jocului Barbu a prins un voleu de la 22 de metri, dar Tunea a reuşit in extremis să devieze mingea în transversală. Şi, după un joc plăcut ochiului, partida s-a încheiat cu un rezultat echitabil de egalitate.

Sportul Chiscani: Constandache – Iordache, Dobrin, Ioniţă, Sima (min. 88: Purice) – Chihaia, Pârliţeanu (min. 67: Barbu) – Chiriac (min. 30: Techiu), Crăciun, L. Boariu (min. 77: Enache) – Simion.

Victoria Traian: Tunea – Nejneru, Orăşanu, Gheţu, Dumitrana – Moldoveanu (min. 79: Huţu), C. Roşu, P. Ioan, Chivu – Şerbănescu (min. 52: Zaharia), Matei.

În condiţiile în care Sportul Chiscani a remizat cu Victoria Traian, pe primul loc a trecut acum Viitorul Însurăţei, formaţie care s-a impus cu 6-3 în deplasarea de la Dacia Berteşti. Echipa din Însurăţei a acumulat maximum de puncte, 21 după 7 etape, Victoria Traian are 19 puncte, iar Sportul Chiscani are 16 puncte, cu menţiunea că echipa pregătită de Georgel Pascu are un joc mai puţin disputat.

Voinţa Vişani s-a impus cu 6-0 pe teren propriu în partida cu nou promovata Voinţa Plopu, golurile echipei învingătoare fiind marcate de Muşat 2, Dobrică 2, Pungă şi Andone. ACSC Cazasu a pierdut cu 3-2 meciul de pe teren propriu cu Viitorul Şuţeşti. Avramescu şi Bratosin din penalty au înscris pentru echipa gazdă, Ciocan 2 şi Călin pentru formaţia vizitatoare.

Dinamic Unirea a obţinut prima victorie din acest campionat, 7-1, acasă, în partida cu Dacia Unirea 2 Brăila.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 7-a:

Sportul Chiscani - Victoria Traian 0-0

Voinţa Vişani - Voinţa Plopu 6-0

ACSC Cazasu - Viitorul Şuţeşti 2-3

Dinamic Unirea - Dacia Unirea Brăila 7-1

Dacia Berteşti – Viitorul Însurăţei 3-6
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii