Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Videoclipul sexy al lui Kim Kardashian nu trebuia să fie făcut public

Piesa pe care Kim a lansat-o în decembrie 2010, "Jam - Turn it Up", a fost un eşec de la început, însă acum a apărut pe internet un videoclip al acesteia, scrie dailymail.co.uk.
Videoclipul, care se pare că a fost filmat pentru eventualitatea în care piesa avea succes, nu trebuia să fie lansat.
În imagini Kim Kardashian îşi arată faimoasele forme, fiind îmbrăcată doar într-o pereche de pantaloni extrem de scurţi şi un maieu. Vedeta în vârstă de 30 de ani apare într-o cameră întunecată şi face mişcări lascive în timp ce cântă.
Un fragment din videoclip o arată pe starletă purtând o pereche de ochelari de soare gen aviator, cu buzele rujate cu ruj roşu aprins.
Se pare că vedeta este deranjată de apariţia online a videoclipului, despre care sora ei, Khloe, a declarat că nu trebuia să fie cunoscut publicului.
"A fost ceva ce a vrut să facă pentru ea, pentru distracţie. Videoclipul nu trebuia să fie făcut public", a declarat Khloe Kardashian.
Aceasta nu este pentru prima dată când un videoclip în care apare vedeta devine cunoscut fără voia sa. În 2007, Kim Kardashian a fost protagonista unui scandal în urma apariţiei unei casete porno filmată alături de fostul ei iubit, Ray J.
Kim Kardashian s-a căsătorit luna aceasta cu Kris Humphries, vedetă a baschetului american, la petrecerea de nuntă fiiind invitate celebrităţi precum Eva Longoria, Lindsay Lohan şi Avril Lavigne. Drepturile exclusive asupra imaginilor de la nuntă au fost achiziţionate de revista People, pentru 1,5 milioane de dolari, potrivit unor surse apropiate cuplului.
Categorie articol: 

Comentarii