Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Gest de mare omenie a unui șofer brăilean. A coborât de la volan pentru a ajuta o persoană cu handicap să traverseze strada

Un șofer brăilean a stârnit un val de aprecieri pe rețelele de socializare, după ce s-a dat jos de la volan pentru a ajuta o persoană cu handicap, care se deplasa într-un cărucior special, să traverseze strada. Întâmplarea s-a petrecut, miercuri după-amiază, pe Calea Călărașilor, la intersecția cu Str. Mihai Bravu. Fapta bună a fost filmată cu o cameră auto aflată în mașina care oprise în spatele inimosului șofer. Posesorul camerei a postat filmulețul pe o rețea de socializare, iar în scurt timp acesta a devenit viral, fiind distribuit de foarte mulți internauți, care au postat numeroase comentarii de apreciere față de gestul celui care s-a grăbit să ajute persoana aflată în dificultate.

 

”Mergeam dinspre Barieră către strada Griviței. Omul în scaun cu rotile a început să traverseze pe culoarea verde a semaforului, dar pentru că se deplasa foarte încet l-a prins culoare roșie. Băiatul din fața mea s-a dat imediat jos de la volan și l-a ajutat să treacă strada”, ne-a declarat Claudiu Tănase, conducătorul auto care a postat filmulețul pe internet. 

 

Deși au fost nevoiti să aștepte până s-au putut pune în mișcare, șoferii aflați în spatele mașinii care a staționat preț de câteva minute la semafor, cât a durat până când persoana cu handicap a fost ajutată să traverseze, nu au claxonat și nu au dat semne de nervozitate că sunt ținuți în loc.
Categorie articol: 

Comentarii