Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Amenzi mai scumpe decât căruţa din care aruncau gunoiul menajer

• 11 persoane au fost amendate într-o singură săptămână cu suma totală de 13.915 lei pentru nerespectarea curăţeniei pe domeniul public, informează Poliţia Locală

 

Poliţiştii locali se luptă să-i disciplineze pe brăilenii care aruncă gunoiul pe unde apucă, aplicând amenzi usturătoare. Zilele trecute, doi bărbaţi cu vârste de 31 şi, respectiv, 42 de ani, au fost sancţionaţi contravenţional cu 3.805 lei, după ce au fost suprinşi în timp ce aruncau gunoi pe domeniul public, dintr-o căruţă, pe strada Arcului. Alţi doi bărbaţi, de 47, respectiv 57 de ani, au fost văzuţi aruncând resturi provenite dintr-o lucrare de renovare a unui imobil, pe locul viran situat între canalul de irigaţie şi staţia electrică “Pisc”, de pe Calea Galaţi. Cei doi au fost amendaţi cu suma totală de 3.300 lei.

Un alt exemplu este cel al unui brăilean de 69 de ani, sancţionat cu 1.000 lei, pentru că a aruncat, dintr-un autoturism, gunoi pe strada Împăratul Traian.

Ca aceştia au mai fost şi alţi brăileni amendaţi. Numai în perioada 28 octombrie-3 noiembrie, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila au aplicat sancţiuni contravenţionale în cuantum de 13.915 lei pentru 11 persoane prinse în timp ce transportau şi aruncau deşeuri în zonele periferice, ajutându-se de maşini sau de căruţe.

 
Categorie articol: 

Comentarii