Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Adolescenţi atacaţi de un cuţitar, la doi paşi de Liceul Iorga

imaginile video transmise de un cititor pe adresa redacţiei scot în evidenţă pericolul din stradă • în imagini se vede clar cum trei tineri, două fete şi un băiat, care se deplasau pe strada Campiniu, sunt ameninţaţi de un alt tânăr • agresorul are în mână un cuţit, cu care se repede asupra băiatului • având prezenţă de spirit, acesta se întoarce cu spatele şi parează loviturile cu ghiozdanul pe care ulterior îl foloseşte drept scut

 

Pericol în stradă. Trei tineri, două fete şi un băiat, au trecut prin momente de coşmar, în cursul după-amiezii de marţi, pe strada R.S. Campiniu, în apropiere de Liceul “Nicolae Iorga”. După cum reiese din imaginile surprinse de o cameră video de pe bordul unei maşini, transmise pe adresa redacţiei, un tânăr care avea un cuţit în mână atacă furios grupul de tineri. Atacatorul se repede asupra adolescentului, tot încercând să îl lovească cu cuţitul. Norocul a fost că băiatul avea ghiozdanul în spate şi s-a întors, parând efectiv loviturile de cuţit. Ulterior, adolescentul a folosit drept scut rucsacul, ferindu-se astfel de loviturile care veneau una după alta. În tot acest timp fetele s-au retras de teamă să nu fie şi ele atacate.

Speriaţi, tinerii, care probabil veneau de la şcoală, nu ştiau cum să fugă mai repede. După ce i-a urmărit până în capătul străzii Campiniu, individul înarmat a renunţat şi s-a întors spre Ana Aslan. Nu se ştie deocamdată dacă cei doi băieţi se cunoşteau, dacă între ei era vreo dispută mai veche sau dacă atacatorul a încercat să îi fure ceva victimei.

De precizat că, încă din primele imagini surprinse se observă cum una dintre fete povesteşte speriată la telefon ce se întâmplă. Având în vedere că totul se petrecea la câţiva paşi de sediul Inspectoratului de Poliţie Brăila, ne-am gândit că făcea o sesizare la 112, pentru a chema ajutor. Totuşi, ieri, la Poliţie nu se ştia nimic despre acest incident, nimeni nu depusese vreo reclamaţie.

Nu am fost sesizaţi, dar vom face verificări în acest caz”, ne-au explicat reprezentanţii IPJ Brăila, în condiţiile în care imaginile video au fost transmise şi la IPJ. Vom reveni.

 
Categorie articol: 

Comentarii