Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorii pe linie pentru ocupantele podiumului

Viitorul Ianca a realizat scorul etapei şi a urcat pe locul al patrulea • condusă cu 1-0 la pauză, Victoria Traian a câştigat cu 4-1 derby-ul de pe Municipal • cu câte un hat trick fiecare, Ştefan Toni şi Daniel Cazan au fost golgeterii rundei

 

Toate cele trei formaţii de pe podium au obţinut victorii în etapa a 17-a, iar cei mai prolifici jucători au fost Ştefan Toni şi Daniel Cazan de la Viitorul Ianca, ambii trecându-şi în cont câte un hat trick fiecare. În prima etapă din acest an din Liga a IV-a s-au înregistrat trei victorii ale gazdelor, iar în două partide s-au impus oaspeţii. Viitorul Ianca a stabilit scorul etapei, 8-0, în deplasarea de la Dunărea Tichileşti, cei mai prolifici jucători ai oaspeţilor fiind Ştefan Toni şi Daniel Cazan, autori a câte trei goluri fiecare. În urma acestui succes formaţia din Ianca, pregătită de Mihai Hrincă, a urcat pe locul al patrulea în clasament.

Victoria Cazasu şi-a valorificat avantajul terenului propriu însă victoria gazdelor s-a conturat abia în repriza a doua graţie reuşitelor lui Licitonschi şi Banciu.

Tot cu 2-0 a câştigat şi Viitorul Însurăţei partida cu Pandurii Tudor Vladimirescu, ambele goluri ale gazdelor fiind semnate de doi fotbalişti care au cochetat cu Liga a II-a, Viorel Gheorghe şi Viorel Tănase.

Meciul de pe Municipal a avut două reprize diametral opuse, satelitul Daciei Unirea a controlat prima repriză şi a condus cu 1-0 la pauză, în partea a doua Victoria Traian a marcat de patru ori şi a întors rezultatul în favoarea sa. Echipa din Traian a făcut o repetiţie utilă înaintea derby-ului de sâmbătă cu CS Făurei, echipă care, la rândul ei, s-a impus fără probleme în partida cu Voinţa Vişani.

Podiumul după etapa a 17-a se prezintă astfel: 1 CS Făurei - 46 puncte, 2 Victoria Traian - 38 puncte, 3 Victoria Cazasu - 29 puncte.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 17-a:

 

Dunărea Tichileşti - Viitorul Ianca 0-8 (0-6)

Ghiviciu (min. 11), D. Cazan (min. 15, 26, 40), Toni (min. 31, 36, 71), A. Crăciun (min. 68)

CS Făurei - Voinţa Vişani 4-0 (1-0)

Novac (min. 43), Mâţă (min. 57, 61), Percă (min. 82)

Dacia 2 Unirea Brăila - Victoria Traian 1-4 (1-0)

P. Ioan (min. 35) / Turiac (min. 47), Postolea (min. 60), Pârliţeanu (min. 62), Neagu (min. 85)

Viitorul Însurăţei - Pandurii Tudor Vladimirescu 2-0 (1-0)

V. Gheorghe (min. 25), Tănase (min. 79)

Victoria Cazasu - Voinţa Şuţeşti 2-0 (0-0)

Licitonschi (min. 50), Banciu (min. 61)
Categorie articol: 

Comentarii