Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie senzaţională pentru HC Dunărea în EHF European League

* echipa brăileană a câştigat la două goluri, 26-24, primul meci cu Viborg HK din turul al 3-lea *  brăilencele visează cu ochii deschiși la calificarea  în grupe

 

 

 

HC Dunărea poate visa la o mare performanţă, aceea de a se califica  în faza grupelor, după ce a reuşit, după o partidă foarte bună, să o  învingă la două goluri diferenţă, 26-24, pe ce mai titrată echipă din EHF European League, Viborg HK. După ce a eliminat-o pe Tertnes Bergen din Norvegia, echipa brăileană pregătită de Neven Hrupec a reuşit o altă partidă foarte bună şi cu formaţia care ocupă acum locul al doilea în campionatul Danemarcei, Viborg HK, echipă antrenată de un mare nume din handbalul feminin, Jakob Vestergaard.

HC Dunărea a controlat jocul în cea mai mare parte şi a condus-o pe Viborg HK şi la trei goluri, 10-7, în minutul 20. MVP-ul primei partide a fost de departe Aneta Udriştoiu care pe lângă faza defensivă foarte bine făcută a fost  şi principala marcatoare a formaţiei brăilene, aceasta reuşind să perforeze de 10 ori poarta apărată de Anna Kristensen.

Deocamdată o victorie de palmares, dar care îi conferă echipei HC Dunărea un moral bun pentru partida retur.  Însă, aşa cum stau lucrurile după manşa tur, trupa antrenată de Neven Hrupec poate visa cu ochii deschiși la o calificare  în faza grupelor, rezultat surprinzător pentru lumea handbalului.

Dar poate fi unul meritat dacă HC Dunărea va evolua cu aceeaşi ambiţie şi  în returul de duminică.
Categorie articol: 

Comentarii