Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie mai clara decit o arata scorul

Echipa a doua a CF-ului a facut instructie, joi dupa-amiaza, cu FC Steaua, intr-o partida amicala cu toate ca, de fapt, echipa din Liga a IV-a a fost o combinata alcatuita din jucatori de la Insuratei, Petrolul, Tractoru Viziru si CF Braila, pentru ca Gigel Costache inca mai este sub semnatura cu echipa fanion a orasului Braila, Ionita este gazar, Matei este de la Insuratei, iar Gheorghita de la Tractorul.
Mihai Ciobanu a testat toti jucatorii care au evoluat de obicei mai putin in partidele amicale de pina acum, iar unii dintre ei chiar au demonstrat o crestere de forma. Este vorba de Moldoveanu, care treptat, treptat revine la forma care l-a consacrat, dar mai ales tinerii atacanti Coman si Mindroasa.
CF Braila si-a sufocat partenera in primele 17 minute, perioda in a facut ce a vrut cu defensiva adversa si a inscris de trei ori.
In minutul 5, Marius Coman a sutat in bara, mingea a revenit in teren si Malinchi a deschis scorul. Patru minute mai tirziu, la capatul unei actiuni elaborate mingea a ajuns la Moldoveanu, care a pivotat pe linga un adversar si l-a lasat fara replica pe Tunea. Elevii lui Ciobanu au continuat sa domine si dupa ce Marius Coman (min. 13) a trimis mingea in transversala, a urmat o faza de manual cu Moldoveanu pe post de servant si cu Mindroasa in rolul marcatorului.
Singura actiune demna de consemnat a stelistilor din aceasta prima repriza a fost executia de finete a lui Teo Lupascu, in urma careia stelistii au obtinut un corner si Ionita a sutat pe linga poarta, cu toate ca Botas era batut la aceasta faza.
In penultimul minut de joc al primei reprize, Ionut Smeu i-a eliminat pe I. Coman si Mindroasa, care au uitat ca sint pe terenul de joc si nu pe maidan si s-au luat la harta motiv pentru care ambii au fost trrimisi la cabine.

Ambele formatii au transformat cite un penalty

Primul sfert de ora a partii secunde a fost echilibrata dupa care, impulsionati de stafful tehnic, jucatorii de la CF Braila au reluat ofensiva si in minutul 65 Moldoveanu a centrat ca la carte si Moroianu a urcat scorul la 4-0.
La rindul lor si stelistii au avut doua mari ocazii pe care insa le-a ratat Stanel Ion. Jocul s-a derulat mai mult la mijlocul terenului si pe final s-au inscris alte doua goluri.
Balaban a obtinut un penalty cu doua minute inainte de fluierul final si Lupu nu i-a lasat nici o sansa lui Tunea.
In minutul urmator, Smeu le-a facut cadou stelistilor o lovitura de la 11 m si Gigel Coman a marcat golul de onoare pentru stelisti, insa in poarta CF-ului nu mai era Botas, ci juniorul Corbu.
CF Braila s-a impus cu 5-1, insa elevii lui Ciobanu puteau sa inscrie mult mai multe goluri in poarta echipei FC Steaua, acum doar o umbra a ceea ce a fost aceasta formatie pe vremea in care antrenor era Dumitru Bulancea sau Emil Cataros.

CF Braila: Botas - Panturu, Moroianu, V. Nicolae, Bratu - Moldoveanu, Harabagiu, Naghi, Malinchi - Mindroasa, M. Coman.
Pe parcursul intilnirii au mai evoluat Corbu, Cl. Bogos, Dragoi, Cioceanu, Constantinescu, St. Mitrea, Stanciulescu, Balaban.
FC Steaua: Tunea - L. Matei, I. Coman, Ionita, A. Coman - Costache, Barbu, Gagu, Mizileanu - Lupascu, V. Basno.
In repriza a doua, la stelisti au mai intrat Hutu, Buhai, V. Gheorghe, Ghiorghita, S. Ion.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii