Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie mai clară decât o arată scorul

Un alt apect pozitiv, pe lângă succesul fără dubii al formaţiei brăilene a fost revenirea în formă a interului Katalin Jenofi, care după un start slab de campionat a reuşit sâmbătă un joc bun şi, cu 8 goluri înscrise a fost cea de-a doua marcatoare a echipei Dunărea, după golgetera Ada Moldovan care a perforat poarta moldovencelor de 15 ori.
Dacă în minutul 7 tabela indica doar un avantaj minim pentru gazde, 3-2, cu nouă minute înainte de finalul primei reprize brăilencele conduceau deja cu cu 12-5, iar după primul act, gazdele au plecat la cabine cu un avantaj de şase goluri.
Tot elevele Alexandrinei Soare au făcut legea în teren şi în partea secundă a partidei, una în care decalajul în favoarea brăilencelor s-a mărit de la minut la minut.
Dunărea conducea cu 22-12 în minutul 35, cu 25-16 la jumătatea reprizei a doua iar avantajul de zece goluri s-a menţinut între minutele 48 şi 52. Pe final a intervenit şi relaxarea iar atacurile gazdelor nu s-au mai încheiat întotdeauna cu gol.
Pe parcursul meciului, Dunărea a beneficiat de 7 aruncări de la 7 m şi a transformat 6 iar Ştiinţa Bacău de 6 din care doar 3 a reuşit să fructifice.
Campionatul se întrerupe din nou până pe data de 24 octombrie, zi în care HC Dunărea va juca în deplasare la "U" Jolidon Cluj.
Golurile gazdelor au fost înscrise de Moldovan 15, Jenofi 8, Adespii 3, Tomuleanu 2, Crăciun 2, Rădulescu 2, Brot 1 iar pentru formaţia vizitatoare de Burghel 5, Chiper 4, Blejuşcă 4, Bondar 3, Matei 2, Agrigoroaie 2, Şerban 1.
Partidele HC Oţelul Galaţi - HCM Ştiinţa Baia Mare şi Rulmentul Urban Braşov - "U" Jolidon Cluj nu s-au disputat deoarece gălăţencele şi băimărencele au fost angrenate în cupele europene.

Rezultatele înregistrate în etapa a IV-a:
CSM Cetate Devatrans - Universitatea Reşiţa 25-24
Tomis Constanţa - Rapid CFR Bucureşti 45-26
HCM Roman - HC Zalău 29-25
HCM Buzău - Oltchim Rm. Vâlcea 20-44
HC Dunărea Brăila - Ştiinţa Bacău 33-21
HC Oţelul Galaţi - HCM Ştiinţa Baia Mare
Rulmentul Urban Braşov - "U" Jolidon Cluj
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii