Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie istorica a bistritenilor

Gloria Bistrita: 22. Albut - 2. M. Rus, 19. Abrudan, 8. Sepsi, 18. Frasinescu - 23. Ragipovici (14. Damian '73), 7. Coroian (5. Ciju '60), 21. Nalati (26. Dumitra '87), 6. Dobre - 9. Tilinca, 11. Zaharia. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.
Atletico Madrid: 25. Franco - 2. Seitaridis, 21. Perea, 12. Eller, 3. A. Lopez - 5. Luccin (6. Costinha '77), 19. Maniche, 11. Maxi Rodriguez, 17. M. Petrov (15. Jurado '64) - 8. Raul Garcia, 20. Mista (19. Braulio '61).
Cartonas galben: Frasinescu '30 / Luccin '63.

Echipa Gloria Bistrita a invins, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formatia Atletico Madrid, in prima mansa a turului trei al Cupei UEFA Intertoto, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Golurile au fost marcate de Zaharia '7 si Tilinca '39, pentru Gloria, in timp ce Atletico, locul 7 in campionatul Spaniei, a punctat prin Seitaridis '55.
Gloria a deschis scorul in minutul 7, prin Dorel Zaharia. Acesta a primit o pasa in adincime de la Tilinca si a inscris, de la aproximativ 11 metri, de linga Eller, cu un sut in dreapta portarului Leo Franco.
Bistritenii au ridicat scorul la 2-0 in minutul 39, cind Cosmin Tilinca a scapat singur cu Franco si a inscris cu un sut de la 16 metri, tot in dreapta portarului, nemaiputind fi ajuns de Perea.
Atletico Madrid a redus din diferenta in minutul 55, prin Seitaridis, care a inscris cu un sut de la 30 de metri, mingea lovind transversala si cazind apoi in poarta.
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Italia, condusa la centru de Nicola Rizzoli, ajutat la cele doua linii de asistentii Renato Faverani si Gianantonio Pugiotto. Rezerva a fost romanul Zoltan Szekely.
La meci au asistat 7.000 de spectatori.
La meci au asistat, printre altii, fostul impresar Ioan Becali, care a venit la stadion intr-o masina cu sigla clubului CFR Cluj, si selectionerul Victor Piturca.
Galeria echipei Gloria Bistrita a afisat, la peluza, un banner cu mesajul "85 de ani de glorie, daruiti-ne o victorie".
La stadionul Gloria au fost prezente trei ambulante, iar securitatea a fost asigurata de peste 120 de jandarmi.
Pentru a patrunde in stadion, spectatorii trebuiau sa treaca de trei filtre de control.
In prima repriza, pe stadion si-a facut aparitia o mireasa, care a facut si un tur de stadion, iar in partea a doua a jocului a venit o a doua mireasa.
Meciul retur dintre Gloria si Atletico va avea loc simbata, 28 iulie, la Madrid. Cistigatoarea dublei manse se va califica in turul intii al Cupei UEFA.
Categorie articol: 

Comentarii