Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie en fanfare

Diferenţa de valoare dintre cele două formaţii s-a văzut încă de la încălzire, gazdele au efectuat un program bine alcătuit, profesionist, pe când oaspeţii unul asemănător echipelor de judeţ. De altfel, CS Panciu nu s-a ridicat la nivelul unei formaţii pretendente la promovare, ci mai degrabă a arătat ca o nou promovată de Liga a IV-a.

Daniel Timofte a alcătuit strategia, iar elevii săi au aplicat-o întocmai astfel că oaspeţii s-a văzut depăşiţi la toate capitolele.

Încă din primul minut a început asediul la poarta lui Gordin, însă Bosoi (min. 1) şi Bucă (min. 8) nu au reuşit să modifice tabela.
Doar patru minute le-au mai trebuit gazdelor să înceapă recitalul. În minutul 12 Bosoi nu a putut fi oprit decât prin fault şi Stăncioiu a transformat penalty-ul acordat prompt de Mugurel Vădan.

CF Brăila a rămas în jumătatea adversă şi în ultimele 10 minute a tranşat deja partida în favoarea sa. După o acţiune personală Moldoveanu (min. 35) a marcat pentru 2-0, iar golgeterul Nelu Bucă a realizat "dubla" în doar două minute cu două execuţii care l-au prins pe piciorg greşit pe portarul formaţiei CS Panciu.

Cu toate că aveau deja 4-0 după primele 45 de minute elevii lui Daniel Timofte au ieşit la fel de motivaţi de la cabine şi la doar patru minute de la reluare Bucă l-a invins din nou pe Gordin. Tot Nelu Bucă a marcat şi pentru 6-0 în minutul 56 în faţa unei formaţii aflate în degringoladă.
La acest scor gazdele nu au mai forţat, au oprit motoarele astfel că în minutul 82 CS Panciu a reuşit golul de onoare prin Stan.

CF Brăila a câştigat însă la scor duelul cu principala sa contracandidată la promovare şi a făcut pasul decisiv spre eşalonul al doilea al fotbalului românesc.

CF Brăila: Anton - Bosoi, Olenic, Gurguiatu, Necoară (Badea) - Iosofache (Oprea), Pânzaru (Ndigwe), Stăncioiu, Moldoveanu - Cazan, Bucă (Panait).
Categorie articol: 

Comentarii