Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu 2-1 pentru Sportul Chiscani în partida cu ACSM Olteniţa

• astfel, echipa din Chiscani a părăsit zona retrogradării • Silviu Crăciun a parafat cea de a patra victorie a echipei Sportul din acest campionat

 

Sportul Chiscani a câştigat cu 2-1 meciul cu ACSM Olteniţa, din etapa a 20-a, unul al supravieţuirii în Liga a III-a. Soarta partidei a fost decisă de execuţia frumoasă a lui Silviu Crăciun, din minutul 77.

Prima şansă de gol a partidei s-a derulat în minutul 12 şi a aparţinut gazdelor, Ionuţ Cristian a primit mingea în careul advers dar a fost blocat în momentul şutului de Rotaru. Patru minute mai târziu, Marius Coman a reuşit să trimită mingea în poarta apărată de Iulian Manea, dar asistenta Eniko Biro a anulat reuşita gazdelor pe motiv de ofsaid. În minutul 22 a fost singura dată când oaspeţii au periclitat poarta echipei gazdă în prima repriză. Gabriel Amariei a ajuns la marginea careului mic al echipei din Chiscani, însă Constandache, atent, a aşteptat momentul prielnic şi a prins mingea chiar în momentul în care mijlocaşul de la ACSM Olteniţa se pregătea să şuteze.

Presiunea gazdelor la poarta echipei vizitatoare s-a concretizat în minutul 45, când după o acţiune prelungită, Vârlan a centrat în faţa porţii, iar Vlad, în dorinţa de a degaja mingea care se îndrepta spre Cristian, şi-a trimis-o în propria poartă. Iar Sportul Chiscani conducea cu 1-0 la pauză.

ACSM Olteniţa a reuşit să egaleze în minutul 73 în urma unui gol imparabil, marcat de Marian Stoica, acesta a şutat de la 25 m în vinclul porţii apărate de Constandache şi scorul a revedenit egal, 1-1.

Antrenorul jucător al gazdelor, Emmanuel Ndigwe a schimbat întreaga linie mediană, inclusiv el a intrat în teren, iar în minutul 77 nigerianul a lobat mingea peste apărătorii adverşi, Silviu Crăciun a intrat în posesia ei şi a lobat-o, la rândul lui, peste portarul Manea, ieşit în întâmpinare, iar Sportul Chiscani conducea cu 2-1. Ndigwe putea majora avantajul gazdelor dar mingea şutată de el în minutul 82 a trecut foarte aporoape de vinclul porţii oaspeţilor. Două minute mai târziu ACSM Olteniţa a beneficiat de o lovitură liberă, Rotaru a trimis mingea în careul gazdelor dar Constandache a boxat-o în lateral.

Sportul Chiscani a gestionat foarte bine finalul de meci, a câştigat meritat şi a urcat pe locul al 11-lea în clasament, poziţie deţinută până la acastă rundă de ACSM Olteniţa.  

 

Sportul Chiscani: Constandache – Iordache, Preda, Pârlog, Boga – Costache (min. 75: Vlad), Chihaia (mi. 65: Ndigwe), Vârlan (min. 52: Crăciun), Dumitrana (min. 40: Căldăraru) – Cristian, Coman.
Categorie articol: 

Comentarii