Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian a avut 18 jucători la reunirea lotului

* Costel Roșu este achiziția de marcă * Nicu Bălan și Daniel Voicu, de la Avântul Valea Mărului, au participat la primul antrenament * Bogoș, Moroșanu și Cireașă vor să vină la Victoria Traian * primul amical va fi pe 27 ianuarie, pe ternul Siderurgistul, cu Universitatea Dunărea de Jos Galați din Liga a IV-a

 

Lotul echipei Victoria Traian s-a reunit duminica trecută la locul de antrenament al clubului Stars, iar la primul antrenament, condus de Marian Curcă și Nicolae Rotaru, au fost prezenți 18 jucători și, nu în ultimul rând, primarul comunei Traian, Nicușor Abăseacă, precum și președintele clubului, Vasile Zăgan.

Echipa din Traian a reușit să-și asigure în această iarnă serviciile lui Costel Roșu, fostul golgeter al Daciei Unirea fiind considerat cel mai valoros transfer al echipei din Liga a III-a. În dorința de a lupta până la capăt pentru a se salva de la retrogradare, clubul de fotbal din Traian a mai adus câțiva jucători cu prezențe în Liga a III-a, doi fotbaliști de la Avântul Valea Mărului, pe fundașul stânga Nicu Bălan și pe mijlocașul Daniel Voicu, pe Alexandru Cireașă de la Viitorul Însurăței, dar care a evoluat în sezonul trecut și la Sportul Chiscani, pe Iulian Bogoș de la CS Făurei, jucător, de asemenea, cu experiența Ligii a III-a și a II-a. La primul antrenament a participat și gălățeanul Adrian Moroșanu care în toamna trecută a evoluat la CS Făurei.

Conducerea Victoriei Traian l-ar fi dorit și pe Ionuț Văsii însă acesta a fost cedat de Dacia Unirea pe o perioadă de un an la FC Urleasca și încă nu i-a expirat împrumutul.

A revenit la echipă și Ștefan Veber, jucător care în primele 16 etape a evoluat în Liga a IV-a la Voința Șuțești.

Conform informațiilor oferite de conducerea clubului, la primul antrenament au lipsit motivat portarul Ionuț Tunea și jucătorii de câmp Mihai Popa, Marius Mocanu și Cosmin Ion. În această lună echipa are programat câte un singur antrenament pe săptămână.

Pe 27 ianuarie Victoria Traian va juca primul meci amical din această iarnă, adversara jucătorilor pregătiți de Marian Curcă și Nicolae Rotaru fiind echipa de pe locul al doilea din Liga a IV-a a județului Galați, Universitatea Dunărea de Jos Galați. Partida va avea loc pe terenul sintetic Siderurgistul.

 
Categorie articol: 

Comentarii