Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victimele atacului violent de la Brăila Mall sunt în stare bună. Copiii au fost externați

* cele 10 persoane ajunse pe patul de spital au fost stabilizate de medici și sunt în stare bună acum * cei doi copii, de 11 și 13 ani, au fost externați * ceilalți pacienți au rămas internați la Secția Chirurgie

 

 

Brăilenii băgați în spital după atacul violent de la Brăila Mall, printre care și doi copii, au beneficiat de ajutorul prompt al medicilor și sunt acum în stare bună, după cum ne-a precizat Alina Neacșu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Brăila. Copiii de 11 și 13 ani au fost deja externați, starea lor fiind bună. Celelalte victime au rămas internate la Secția Chirurgie, sub supravegherea medicilor.

Reamintim că după cursa nebună a tânărului de 20 de ani, Marius - Valentin Parfenie, au rezultat 10 victime. Vânzătorul maşinii pe care ar fi vrut să o cumpere atacatorul, un bărbat de 42 de ani din Cazasu, a ajuns la spital cu multiple plăgi hemitorace stâng. Medicii au intrat cu el în sala de operaţii şi i-au cusut plăgile, după care a fost mutat în Terapie. Următoarele două victime, cu vârste de 47 și 49 de ani, au fost pe Şoseaua de Centură, într-o staţie de autobuz din apropierea Grădinii Zoologice. Amândoi bărbații spulberați de atacator vizavi de zoo sunt angajați ai ”Braicar”. Alte 7 persoane, printre care și doi copii, au căzut victime în parcarea Brăila Mall, toate fiind preluate de ambulanțe și transportate la UPU.

 
Categorie articol: 

Comentarii