Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vicepreşedintele CJ Iaşi a fost chemat la DNA

"M-a sunat procurorul şef al DNA Iaşi şi mi-a spus să vin mâine la ora 14.00 la DNA. Nu mi-a comunicat de ce sunt chemat. La ora 14.00 nu puteam să mă duc, astfel că am convenit să merg în jurul orei 8.30 cu avocatul meu", a spus Chirilă.
Acesta a adăugat că a solicitat intervenţia poliţiei în biroul său pentru a ancheta existenţa sistemului de supraveghere. Potrivit lui Chirilă, camerele de luat vederi au inscripţionate serii de identificare.
Chirilă a descoperit camerele de luat vedere în dupa-amiaza zilei de marţi. Ieri, în conferinţă de presă, vicepreşedintele CJ a demontat aparatura în faţa jurnaliştilor, camerele de supraveghere fiind montate în perete, lângă tocul uşii.
"Am sesizat poliţia pentru a afla cine ne urmăreşte. Camera de luat vederi am descoperit-o ieri (marţi, n.r.) după-amiază, era plantată în perete, legată la două fire. Eu nu am atribuţii economice la CJ, nu umblu cu bani sau contracte şi nu semnez hârtii. Am atribuţii mai «subţiri». În birou la mine, însă, înainte de şedinţele de consiliu, consilierii liberali se întâlnesc pentru a discuta strategia pentru proiectele ce urmează a fi discutate", a declarat Victor Chirilă.
Categorie articol: 

Comentarii