Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vasile Varga, în arest la domiciliu. Am glumit, e doar autoizolare. Ce ar putea face deputatul Varga acasă

A venit şi vremea deputatului PNL Vasile Varga. Gata, s-a terminat! Nu va mai putea ieşi din casă, aşa cum a păţit şi baronul Gheorghe Bunea Stancu, în urmă cu câţiva ani. Dacă ar fi să glumesc un pic, aş spune că deputatul PNL Brăila Vasile Varga este în arest la domiciliu. Mie aşa îmi sună.

Dincolo de astea, este bine că deputatul Varga s-a cerut la autoizolare. Pentru că, deşi nu o fi fost infectat cu coronavirus, este bine să fim responsabili cu toţii.

Dar cred că pentru deputatul Vasile Varga va urma o perioadă grea. Deja îl plâng pe Varga, nu mi se văd lacrimile în timp ce scriu? Aaaa, sunt muci de durere. Oare ce o face dl. deputat Varga în perioada asta de autoizolare? Nu de alta, dar auzim de la nişte infractori că atunci când eşti închis, ziua nu mai are 24 de ore, ci ţi se pare că durează o săptămână. Cică e al naibii de greu să stai închis, inclusiv în vila ta.

Dar eu am încredere în deputatul Varga. A supravieţuit el atâtor vremuri grele, a mers pe burtă în atâtea alianţe politice şi economice, încât nu cred că o perioadă de 14 zile de izolare o să îl doboare.

Aşa că m-am gândit cam ce-ar putea face deputatul Vasile Varga în perioada de autoizolare. De exemplu, ar putea fi un prilej numai bun de reflecţie, în sensul că ar putea să îşi numere banii. Ştiu că a mai făcut-o probabil şi ieri de vreo 214 ori, dar ştiţi cum e: niciodată nu e prea târziu să aduni ca să te convingi că nu îţi dă cu minus.

Apoi, deputatul Varga ar putea să se apuce de făcut listele PNL Brăila. Asta că tot am văzut că Aurel Simionescu contribuie la realizarea listelor PSD Brăila. La autoizolare deputatul Varga o să aibă suficient timp să definitiveze listele, cu dumnealui pe prima poziţie, ce naiba!

Hai că e bună şi perioada asta de autoizolare la ceva. Chiar dacă nu poţi să ieşi din casă, poţi să chemi Universul la tine. Mă refeream la Universul PNL Brăila, desigur. (Vasile BARDA)
Categorie articol: 

Comentarii