Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vasile Siman a fost evacuat din Casa Fotbalului

Patronul clubului Sportul, Vasile Siman, a fost evacuat cu forta din Casa Fotbalului, dupa ce oficialii FRF au refuzat sa ii inregistreze o serie de acte prin care dovedea ca a platit o parte din datoriile pe care gruparea bucuresteana le are la bugetul de stat.
Marti dupa-amiaza, directorul economic al clubului Sportul, Daniela Nenciulescu, a incercat sa inregistreze actele respective, dar Biroul de registratura al FRF era inchis. Ulterior, Vasile Siman a sosit la Casa Fotbalului si a incercat sa-i ceara socotelaa directorului de relatii internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, pentru aceasta situatie. Cei doi au avut o disputa verbala, care a culminat cu evacuarea lui Siman de catre agentii de paza, la solicitarea lui Prunea.
Comisia de Apel a Sistemului National de Licentiere a decis, vineri, retragerea licentei clubului Sportul Studentesc, din cauza datoriilor inregistrate la bugetul statului pe anul 2005. Conform directorului de licentiere, Viorel Duru, gruparea din Regie are datorii la bugetul statului in valoare de 1,26 milioane RON. De asemenea, directorul coordonator al Sistemului National de Licentiere, Florin Prunea, sustine ca jucatorilor echipei Sportul Studentesc nu li s-a mai operat in cartile de munca de citiva ani.
Categorie articol: 

Comentarii