Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentin Nemţanu, lider în Campionatul Naţional de autoslalom la clasa 3

• pe locul al doilea se află tot un brăilean, Mihai Neculai •Am luat deja o opţiune pentru podium”, spune Valentin Nemţanu

 

În weekend-ul trecut, au avut loc primele două etape ale Campionatului Naţional de autoslalom, competiţie cuprinsă în calendarul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, iar la finalul lor, la clasa 3, cea rezervată autoturismelor cu capacitatea cilindrică între 1600 şi 2000 cmc, pe primele două locuri s-au clasat brăilenii Valentin Nemţanu şi Mihai Neculai. La clasa 3, unde la start s-au aliniat 15 automobilişti sportivi licenţiaţi dar şi câţiva începători, Valentin Nemţanu are un avans de 22 de puncte faţă de al doilea clasat.

Următoarea etapă, cea de a treia, va avea loc în luna octombrie, la Prejmer.

“După locul ocupat pot spune că a fost un concurs bun, făcut de mine. Am luat o opţiune pentru podium. Anul trecut am ocupat locul al treilea în campionat şi am participat la Gala Campionilor. Acum, după primele două etape, am 22 de puncte avans faţă de locul al doilea. Sper să punctez şi la celelalte etape şi să gestionez bine acest avantaj, pentru că îmi doresc o clasare mai bună în acest sezon”, ne-a declarat Valentin Nemţanu.
Categorie articol: 

Comentarii