Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentin Nemţanu a câştigat etapa I a Campionatului Naţional de Autoslalom

• pilotul brăilean s-a impus la clasa 3, cea rezervată autoturismelor cu capacitatea cilindrică între 1600 şi 2000 cmc • la echipe, a câştigat Hobby Auto-Sport  Brăila

 

Campionatul Naţional de Autoslalom FRAS, ediţia 2019, a debutat la Brăila, iar în etapa inaugurală la clasa 3 s-a impus brăileanul Valentin Nemţanu, un obişnuit al podiumului la concursurile de pe plan naţional în ultimii ani.

Competiţia de la Brăila a fost deschisă de expoziţia maşinilor participante, eveniment care a avut loc pe platoul din faţa Primăriei Brăila, unde de asemenea au fost prezentaţi şi concurenţii.

Traseul a avut o lungime de 1.520 m, pe  zona străzii Cimbrului, în cartierul  Chercea şi aleile asfaltate din noul cartier al tineretului.

Dacă Valentin Nemţanu, care a concurat pe un Opel Corsa C, s-a impus la clasa 3, cea rezervată autoturismelor cu capacitatea cilindrică între 1600 şi 2000 cmc, la celelate trei clase câştigători au fost bucureştenii Alexandru Mihai Barbu la clasa 1 (1400 cmc), Emil Nicolae Dobre la casa 2 (1400-1600 cmc) şi Cristian Drăgan la clasa 4 (peste 2000 cmc).

În clasamentul general, pe primul loc, după această etapă, se află bucureşteanul Cristian Drăgan.

Pe  echipe, etapa a fost câştigată de Hobby Auto-Sport  Brăila, o echipă  nouă, formată din brăilenii Romeo Cezar Mocanu, Dana Ionela Covalschi, Valentin  Nemţanu.  

Organizarea a fost asigurată de Hobby  Auto- Sport  Brăila.

“Un debut al noii echipe brăilene licenţiate pe 2019 care promite. Din motive independente de voinţa noastră, etapa programată a doua zi la Galaţi a trebuit să fie  amânată, şi urmatoarea va avea loc la Slobozia, în 25 mai, tot în organizarea clubului Hobby  Auto- Sport Brăila, club titular al campionatului în 2019. Organizarea etapei de la Brăila a fost posibilă cu sprijinul oferit de  aministraţia locală,  Direcţia cultură sport a Primariei Brăila,  DJST Brăila,  Jandarmerie, Poliţia Rutieră şi  ISU  Brăila”, ne-a declarat Valentin Nemţanu, preşedintele clubului Hobby Auto-Sport  Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii