Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentin Avramescu a renunțat la funcția de președinte al Daciei Unirea

* vicepreședintele Vasile Popa conduce clubul până la desemnarea noului șef

 

Președintele Consiliului de Administrație de la Dacia Unirea, Valentin Avramescu a renunțat la această funcție din motive personale, iar informația a fost postată chiar pe site-ul clubului brăilean. Până la alegerea noului șef, clubul este condus de vicepreședintele Vasile Popa.

“Datorită apariției unor probleme personale ce nu permit alocarea timpului necesar desfășurării optime a activității zilnice în cadrul clubului, președintele Consiliului Director, Valentin Avramescu a hotărât să-și depună mandatul la dispoziția primei Adunări Generale a Asociației. Până la o decizie finală, managementul clubului va fi preluat, conform statutului, de vicepreședinte Vasile Popa. Conștienți de presiunea trecerii timpului, asigurăm susținătorii noștrii că în această perioadă, conducerea clubului caută soluții cât mai corecte și concrete pentru continuarea activității, iar în scurt timp vom anunța noutățile”, se specifică în comunicatul emis de clubul Dacia Unirea Brăila.

Vă reamintim că Dacia Unirea se confruntă cu probleme financiare motiv pentru care mulți jucători au părăsit “corabia” în această vară. Doar doi juniori din propria pepinieră - Costin Ciucureanu și George Puia - alături de Gabriel Niță, Tudor Țăranu, Alexandru Gâț și Alexandru Nicola mai sunt sub contract cu echipa brăileană.
Categorie articol: 

Comentarii