Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vadim pune Zavoranu pe Parlament

Despre pacientul roman VC Tudor se spune de ani de zile ca a luat-o razna. Tot de ani de zile, insa, Vadim sta bine mersi in Parlament, fara ca vreun doctor sa-l deranjeze cu o atit de necesara vizita in cazul de fata. Vadim striga primul "Nebunu'!", atunci cind cineva indrazneste sa-i spuna ca este sanatos la cap. Are tot soiul de iesiri ciudate si ia decizii dintre cele mai surprinzatoare.
Vadim continua sa mearga pe aceeasi linie, pe care a lansat-o in 2004, atunci cind i-a bagat cu japca in Parlament pe Ion "Of, of, mai, mai!" Dolanescu si Irina "Rasdaq" Loghin. Pentru colectia de toamna din 2008, acelasi Vadim o propune pe Oana Zavoranu virf de lance peremista. Ieri, adica vineri, seful de salon din PRM a lansat-o la apa pe Zavoranu, iar scribalaii de la Realitatea TV, care nu au niciodata ce scrie, au tocat subiectul de parca ar fi fost cine stie ce mare eveniment.
Nu stiu in care colegiu va candida Zavoranu, cert este ca va fi in Bucuresti. Vadim este complet cretin daca isi imagineaza ca Zavoranca are priza la electoratul bucurestean, cel care nu a votat si nu va vota in veci cu PRM, daramite o pitipoanca din acest partid.
Pe Oana Zavoranu o suspectez ca nici nu o intereseaza sa ajunga parlamentar. Ea vrea sa profite de pe urma acestei candidaturi, pentru a-si relansa cariera (apropo, in ce anume a facut cariera mahalagioaica asta?), s-o mai vada lumea la televizor cum se injura cu unul, cu altul.
N-am auzit, insa, nici un cuvint despre banii pe care va trebui sa-i cheltuie in campanie. Pe ea nu o vad sa marce banu, Pepe pare destul de chitros, cit despre Vadim - nici o sansa, caci el are banii pusi deoparte pentru tratament, nu poate sa-i sparga aiurea, pe nimicuri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii