Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vacanţele politicii brăilene

* Buşteni şi staţiunea Mangalia sunt cele două locaţii pe care Constantin Dumitriu, preşedintele filialei judeţene a PDL Brăila, le-a ales pentru a-şi petrece vacanţa * Balcan şi Boboc vor colinda vestul Europei

Torida vacanţă de vară îi va prinde pe majoritatea politicienilor brăileni între hotarele ţării. Redactorii "Obiectiv Vocea-Brăilei" i-au contactat în cursul zilei de ieri pe câţiva dintre principalii actori ai scenei politice brăilene pentru a afla unde îşi vor petrece concediul de vară.
Astfel, deputatul PSD de Brăila Mihai Tudose ne-a declarat că-şi va petrece vacanţa parlamentară la malul Mării Negre: "Nu am planuri să ies din ţară, ci voi ajunge pentru câteva zile la malul mării împreună cu familia".
03vacant2Cel mai vitregit pare a fi primarul Aurel Simionescu care ne-a declarat că şi-a luat gândul de la concediu în această vară. Edilul Brăilei speră că va putea pleca din oraş un week-end, dar nu s-a hotărât nici când, nici unde.
Pe de altă parte, Viorel Balcan, deputat PDL de Brăila, ne-a precizat că deşi, oficial, este în vacanţă parlamentară de la 1 iulie, până la această oră a ales să muncească la cabinetul parlamentar, urmând abia ca zilele viitoare să-şi "oficieze" concediul, cu o călătorie ce va cuprinde ruta Ungaria-Austria-Germania. "În primul rând, vacanţa parlamentară am luat pe 1 iunie. Ei bine, de la 1 iunie şi până acum, până în momentul în care m-aţi sunat, am muncit continuu la cabinetul meu parlamentar, iar în fiecare zi am fost prezent pe străzile Brăilei, pentru a observa atent ceea ce se petrece cu acest oraş. În sfârşit, acum sunt pregătit să nu mai aud de nimic şi să-mi văd de concediu. Împreună cu alte patru familii de prieteni, am închiriat nişte maşini şi vom pleca într-o călătorie care va cuprinde atât zone din ţară, cât şi din Europa. Voi ajunge prin Ungaria, Austria şi Germania", ne-a declarat Balcan.
"Domnule, eu am decis să rămân între graniţele ţării şi voi pleca la mare împreună cu familia", ne-a declarat deputatul PSD Cristian Rizea.
03vacant3Buşteni şi staţiunea Mangalia sunt cele două locaţii pe care Constantin Dumitriu, preşedintele filialei judeţene a PDL Brăila, le-a ales pentru a-şi petrece vacanţa: "Am decis să vizitez atât muntele, cât şi malul mării. Voi pleca pentru trei zile la Mangalia, apoi îmi voi petrece patru zile în staţiunea Buşteni".
Cătălin Boboc, liderul liberalilor brăileni, a ales drept locaţie ideală pentru concediul de vară destinaţia Barcelona. "Am avut câteva escapade din Brăila prin weekend-uri, însă, oficial, vacanţa mi-o voi petrece pentru o săptămână în Spania, la Barcelona", ne-a declarat Boboc.
Diana Tuşa, deputat PNL de Brăila, ne-a declarat că tocmai ce şi-a încheiat vacanţa, pe care şi-a petrecut-o în staţiunea 2 Mai: "Tocmai ce mi-am încheiat vacanţa. Nu cred că mai am cum să o prelungesc acum. Am fost la 2 Mai. În fiecare an merg în acel loc, pentru că încă se poate respira fără să descoperi un spaţiu al fiţelor, deşi, după cum evoluează lucrurile, nu cred că staţiunea va mai putea fi atât de ferită în anii viitori. De exemplu, anul ăsta am auzit pentru prima oară o manea la 2 Mai..."
Categorie articol: 

Comentarii