Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Va fi nevoie de un Standard In zi mare pentru a trece de Steaua

Antrenorul echipei Standard Liege, Johan Boskamp, a declarat ca, pentru a Invinge FC Steaua miercuri, In prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, formatia sa trebuie sa evolueze la un nivel foarte ridicat, informeaza cotidianul belgian La Derniere Heure.
"Va fi nevoie de un Standard In zi mare, chiar foarte mare, pentru a trece de obstacolul romanesc. Am obtinut rezultate slabe In campionat, traversam o pasa proasta si lucrul psihic cu jucatorii va fi esential. Am vazut o echipa eficienta, bine organizata, care stapineste perfect sistemul de joc. Posibilitatile lor ofensive m-au impresionat. Steaua este o echipa foarte frumoasa, care formeaza un bloc si dezvolta un fotbal modern. Cind pierde mingea, revine foarte repede si patrunde In viteza In terenul advers", a spus Boskamp.
Antrenorul olandez a urmarit de la tribuna oficiala a stadionului National partida Steaua - Universitatea Craiova, scor 3-0, disputata simbata, In etapa a doua a Ligii I, alaturi de secundul Claude Dardenne.
Partida Standard - Steaua, din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miine, de la ora 21.30, pe stadionul Maurice Dufrasne din Liege, returul urmind sa aiba loc la 23 august, pe stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", de la ora 20.30.

Regele cartonaselor la centru

Arbitrul rus Valentin Ivanov va conduce la centru meciul Standard Liege - Steaua, informeaza site-ul oficial al UEFA. Arbitru de rezerva este rusul Nikolai Ivanov. UEFA nu a anuntat numele asistentilor.
Valentin Ivanov a arbitrat meciul Romania-Norvegia, scor 0-1 (octombrie 2002 - preliminarii CE 2004) atunci cind nu a dictat penalti pentru "tricolori" la un hent In careu. Dupa terminarea campaniei de calificare, presedintele FRF, Mircea Sandu, a sesizat UEFA cu privire la arbitrajele defavorabile de care a avut parte nationala Romaniei. Arbitrii incriminati au fost Valentin Ivanov, Lubos Michel si Urs Meier.
De asemenea, Ivanov a arbitrat meciul Olanda - Portugalia, scor 1-0, din optimile Cupei Mondiale din Germania, In care a acordat 20 de cartonase - 16 galbene si 4 rosii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii