Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Văd că papagalul ăsta gălăgios i-a păcălit pe brăileni într-un hal fără de hal"

Senatorul Constantin Cibu, liderul uneperiştilor brăileni, îl atacă la baionetă verbală pe deputatul PSD de Brăila Cristian Rizea. Recent, în cadrul unei conferinţe de presă, Cibu a spus că deşi deputatul pesedist s-a lăudat prin presă, declarând că nu admite desfiinţarea Judecătoriei Însurăţei, în momentul în care cazul instanţei de judecată a ajuns pe masa Camerei Deputaţilor, Rizea, în al cărui colegiu se găseşte judecătoria, ar fi fost absent de la vot. Mai mult, Constantin Cibu l-a etichetat pe Cristian Rizea drept un "papagal gălăgios", care a păcălit electoratul brăilean "într-un hal fără de hal".

"În legătură cu Judecătoria de la Însurăţei, nu ar trebui să ne mai facem niciun fel de problemă, deoarece aceasta a fost preluată de deputatul Rizea, care - nu-i aşa? - a declarat că nu admite desfiinţarea judecătoriei. Bineînţeles, în situaţia de faţă merită să credem ceea ce spune Rizea, pentru că dacă ne aducem aminte de promisiunile electorale, toate le-a îndeplinit cu succes... Atât de tare a fost interesat de treaba asta, încât nici măcar n-a participat la vot când s-a dezbătut în Camera Deputaţilor. Nu ştiu, văd că papagalul ăsta gălăgios i-a păcălit pe brăileni într-un hal fără de hal. Nu cred că la următoarele alegeri se va mai întâmpla acest lucru", a declarat sarcastic liderul UNPR Brăila.

Reamintim că în ceea ce priveşte soarta Judecătoriei Însurăţei, trecută pe "lista neagră" a instanţelor ce ar trebui desfiinţate, Comisia Juridică din cadrul Senatului a decis recent că nu există motive ca aceasta să fie închisă. De menţionat că acest aspect a fost adus la cunoştinţa presei de deputatul Cristian Rizea, care era sigur de reuşită în condiţiile în care preşedintele comisiei este un pesedist.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii