Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Urmarit si urmaritor, cazuti in canalizare

Urmarire cu bucluc, in miez de noapte. Un agent de paza care alerga dupa un presupus hot a cazut intr-o gura de canalizare neacoperita, dupa ce, cu numai citeva secunde inainte, in aceeasi gaura cazuse si cel pe care-l fugarea. Totul s-a petrecut pe inserat, cind Petrica G., care era baut, a pus mina pe-un carucior aflat in afara unui supermarket din oras si a plecat cu el catre casa. Paznicul magazinului l-a vazut si i-a cerut sa lase caruciorul, insa acesta a ripostat violent si a inceput sa fuga, cu tot cu carut. Agentul a cerut ajutor prin statie, la Jandarmerie, dupa care a pornit in urmarirea individului. Cursa s-a sfirsit prost pentru ambii, pentru ca, din fuga si din neatentie, au cazut amindoi intr-o gura de canalizare ramasa fara capac. Odata prins de jandarmi, Petrica G. a povestit, plin de aplomb, cum s-au intimplat lucrurile: "Eu am vrut sa-mi insusesc caruciorul. Dupa ce am plecat cu el de la supermarket, am auzit pasi in spate, care ma urmareau. Nu era paznic, pentru ca era in civil individul respectiv. Eu am grabit pasul si am cazut intr-o groapa, iar caruciorul a ramas pe margine, sus. Era o gaura de canalizare. Dupa aceea, a venit acea persoana care ma urmarea si a picat si dinsul peste mine. Eu l-am vazut in momentul in care a cazut si am incercat sa-i amortizez caderea. Mi-a fost frica sa nu moara, ca dupa aceea, picam la alte belele".
Paznicul, care, ca si cel pe care-l urmarea, a scapat doar cu sperietura si cu citeva mici zgirieturi, a declarat: "L-am rugat: “Mai frate, da-mi caruciorul!”, “Nu, ca-i al meu” si a fugit cu el. Daca am vazut ca nu ma inteleg cu el, am fugit in spate si am chemat ajutoare. Apoi m-am intors si am vazut caruciorul rasturnat mai incolo si m-am dus sa-l iau, dar am cazut in canal. Acolo l-am gasit pe hot, in canal".
"Grija" lui Petrica G. fata de cel care-l urmarea nu l-a ajutat cu nimic in fata oamenilor legii, care l-au dus la sectie si i-au intocmit actele premergatoare cercetarii penale, pentru furt. "Cel in cauza a fost condus la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila, unde i-au fost intocmite actele procedurale premergatoare, ce au fost inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Braila", ne-a declarat sergent major Nicu Ciorasteanu, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii