Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Urmărit pentru evaziune fiscală şi uz de fals

Violatori, criminali, indivizi specializaţi în jafuri, traficanţi de carne vie ori mari escroci. Oameni cu care nu e bine să ai de-a face dacă vrei să ai o viaţă liniştită sau dacă vrei să trăieşti. Unii dintre ei au fost aruncaţi după gratii, alţii sunt liberi ca pasărea cerului şi sunt gata să dea o nouă lovitură. "Obiectiv - Vocea Brăilei" continuă să-i prezinte pe "cei mai periculoşi brăileni".
Lista infractorilor căutaţi de poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cu Paul Dragomir (39 de ani), din Brăila. Bărbatul este urmărit la nivel naţional, întrucât, pe numele său, Judecătoria Constanţa a emis mandat de executare a pedepsei de 8 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală şi uz de fals.
Potrivit anchetatorilor, în perioada iunie 2007- martie 2008, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Constanţa, brăileanul a comercializat deşeuri din fier fără a înregistra în contabilitate veniturile realizate. "Pentru a putea efectua astfel de operaţiuni comerciale, acesta a folosit două înscrisuri falsificate, respectiv o autorizaţie de colectare a deşeurilor reciclabile şi o autorizaţie de mediu, astfel reuşind să se sustragă de la plata obligaţiilor datorate bugetului de stat şi creând o pagubă de 2.648.458 de euro", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În acest sens, Paul Dragomir a declarat în mod fictiv sediul social al firmei sale şi a desfăşurat activităţi comerciale în alte locaţii, iar cu ocazia înmatriculării societăţii comerciale la Registrul Comerţului a folosit un contract de închiriere în fals.
Cine poate da relaţii despre prezenţa lui în municipiul sau judeţul nostru este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie ori să apeleze numărul de urgenţe 112.
Categorie articol: 

Comentarii