Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Urmărit internaţional pentru tâlhărie şi ameninţare cu armă albă, prins de poliţiştii brăileni

• lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe bărbat pe raza municipiului, joi • inculpatul se află acum în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi

 

Un brăilean (47 ani) a fugit cât a putut de gratii, însă în cele din urmă a fost prins de poliţişti. Pe numele fugarului fusese emis de către autorităţile italiene un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi ameninţare cu armă albă.

Poliţiştii brăileni l-au identificat, joi, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza municipiului tocmai în vederea depistării a unor astfel de persoane care se sustrag de la punerea în executare a unor mandate de arestare. Acţiunea a fost organizată de Serviciul de Investigaţii Criminale.

Brăileanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus, faţă de acesta, măsura reţinerii, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii