Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Urmăriţi trimişi în spatele gratiilor

Un gălăţean de 33 de ani, dat în urmărire la nivel naţional, pe numele lui fiind emis mandat de arestare, a fost săltat de poliţiştii brăileni. Aceeaşi soartă a avut-o şi un brăilean care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea, pentru furt. Cei doi au ajuns în spatele gratiilor.
În dimineaţa zilei de 31 iulie, judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Biroul Urmăriri l-au găsit într-o locuinţă din municipiul Brăila, pe urmăritul Marius B. (33 de ani), domiciliat stabil în municipiul Galaţi şi fără forme legale într-o comună din judeţul Vrancea. "La data de 26 iulie, Judecătoria Focşani a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Cel în cauză a fost preluat de poliţişti din cadrul IPJ Vrancea, pentru a-l prezenta instanţei de judecată, în vederea confirmării mandatului. Faţă de el a fost solicitată revocarea urmăririi la nivel naţional.
În ziua de 31 iulie, poliţiştii de la Biroul Urmăriri l-au depistat, pe raza municipiului Brăila, şi pe brăileanul Cătălin B. (27 de ani). Acesta era urmărit la nivel naţional, întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Pe numele lui a fost emis mandat, la data de 15 iulie 2014, de către Judecătoria Brăila. Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii