Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unul dintre incendiatorii autoturismului "Audi A4" a fost încarcerat

Unul dintre tinerii care au incendiat autoturismul "Audi A4" a ajuns la arest, în timp ce al doilea este căutat de oamenii legii.
Ieri, Adrian N., de 24 de ani, din comuna Ulmu, a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere în formă agravantă, fiind încarcerat pentru primele 29 de zile. De asemenea, pe numele lui Valentin M., de 22 de ani, din municipiu, s-a emis mandat de arestare preventivă, pentru primele 30 de zile, acesta sustrăgându-se urmăririi penale.
În noaptea de 16 spre 17 noiembrie, cei doi tineri au incendiat autoturismul aflat într-o parcare, pe strada Mecanizatorilor din municipiu. Aceştia au vrut să se răzbune pe proprietarul maşinii care se împrietenise cu fosta iubită a unuia dintre ei. Focul a fost lichidat de pompieri care, împreună cu poliţiştii, au stabilit că incendiul a fost provocat de o persoană necunoscută, la fata locului fiind găsită o sticlă din plastic care emana miros de combustibil. La scurt timp poliţiştii i-au identificat pe autori, iar unul dintre ei a fost reţinut pe ordonanţă, cel de-al doilea reuşind să se facă nevăzut.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii