Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UNPR-istul Cibu se vede candidatul PDL la Primărie

Preşedintele UNPR Brăila, senatorul Constantin Cibu, este încrezător în şansa sa de a fi candidatul organizaţiei municipale a PDL Brăila pentru fotoliul de primar. Acesta a declarat, recent, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu exclude ca el să fie candidatul democrat - liberalilor, însă a precizat că se vor face şi nişte sondaje de opinie în acest sens şi apoi se va lua o decizie.
"E chiar foarte posibil să candidez la Primărie din partea PDL. Da, din partea PDL...Vom face un sondaj, oricum. Dar înţelegerea era că, dacă candidatul PDL stă mai bine în sondaje va candida el, dacă, dimpotrivă, stă mai bine candidatul UNPR va candida acesta....Oricum, va fi un sprijin reciproc. Până la urmă cred că vom lăsa la latitudinea organizaţiilor judeţene UNPR şi PDL cum vom face". Cibu a mai adăugat că ar exista un protocol de colaborare între cele două formaţiuni politice, însă acesta nu a fost încă semnat, fiind încă în lucru: "E un protocol între cele două partide, însă nu e semnat, deci nu e încă acceptat, dar cred că, îmbunătăţit, ne va duce la alegeri", a mai adăugat Cibu.
Contactat telefonic de către reporterii "Obiectiv", preşedintele PDL Brăila, Constantin Dumitriu, s-a arătat extrem de uimit de declaraţia făcută de Cibu. Mai mult, liderul democrat-liberalilor brăileni a ţinut să sublinieze că nu a avut niciodată o discuţie în acest sens cu Cibu şi că, dacă acesta doreşte să fie candidatul PDL Brăila la Primărie, atunci îl aşteaptă ca, mai întâi, să se înscrie în PDL. "Noi nu am discutat niciodată de aşa ceva. Există un protocol care nu a fost semnat deoarece ei nu au mai dat niciun semn de viaţă. Dacă acest protocol se va încheia, vom discuta de acolo ce vom mai face. Dar din partea PDL Brăila, la Primărie, nu va candida decât un membru PDL. Dacă domnul Cibu vrea să candideze din partea PDL, îl aşteptăm să se înscrie la PDL şi, dacă sondajele vor spune că el, în calitate de PDL-ist, e mai bun decât actualul candidat, atunci va candida. Dar altfel nu cred. Să nu confundăm PDL cu UNPR", a mai adăugat Dumitriu.
Categorie articol: 

Comentarii