Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Universitatea solicita ca meciul dintre Romania si Olanda sa aiba loc la Craiova

Conducerea clubului Universitatea Craiova a trimis o adresa la FRF prin care solicita ca meciul dintre reprezentativele Romaniei si Olandei, programat la 13 octombrie, in grupa G preliminara a Campionatului European din 2008, sa aiba loc la Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Lucrarile de la stadionul Ion Oblemenco aveau termen de finalizare la sfirsitul anului, insa am dublat numarul angajatilor. Lucram 24 de ore la stadion si spun ca la ora meciului cu Olanda vom avea o arena printre cele mai frumoase din Romania. Cred ca din punct de vedere al infrastructurii sintem peste Ghencea si peste cel de la Piatra Neamt. Tot ce este anexa din cadrul stadionului va fi renovat complet, se lucreaza cu materiale de import de mare calitate, absolut totul va fi refacut de la vestiare, masa presei, absolut tot. Va fi o investitie cu cele doua terenuri, unul cu 5000 de locuri,de peste 4 milioane de euro. Sper ca cei de la FRF sa isi dea seama de aceasta lucrare, pentru ca este o lucrare privata, chiar daca stadionul nu ne apartine", a declarat finantatorul Adrian Mititelu.
Mititelu crede ca in cazul in care echipa nationala va juca meciul cu Olanda la Craiova, in tribune se vor afla peste 25.000 de spectatori, de "olteni patimasi". "In august, cind au zis ca vor decide orasul care va gazdui meciul, vor ramine impresionati de ceea ce vor vedea. sint convins ca data de 13 octobrie va fi cu noroc pentru echipa nationala si se va califica aici. Stim ca, atit domnul Piturca, cit si jucatorii vor ramine impresionati si isi vor mai dori sa revina la Craiova. Va fi o mare dezamagire daca nu vom primi acest meci. Oricum, investitia ne ajuta si pentru noi, deoarece ne dorim sa participam in Europa", a precizat Adrian Mititelu.
Categorie articol: 

Comentarii