Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unirea Slobozia a câştigat fără probleme, 2-0, meciul cu CS Făurei

• Ibrian a realizat “dubla' după tot atâtea gafe ale portarului oaspeţilor, Stavrev • Bănel Nicoliţă şi colegii lui nu şi-au creat nicio ocazie de gol

 

Cu Bănel Nicoliţă revenit printre titulari, CS Făurei a mers la Slobozia cu dorinţa de a nu pierde însă partida nu a început sub cele mai bune auspicii pentru formţia manageriată de fostul internaţional stelist. Pentru că în minutul 3 gazdele au beneficiat de o lovitură liberă, mingea şutată de Toma a fost respinsă în faţă de Stavrev, iar Ibrian a îndeplinit o simplă formalitate pentru a deschide scorul, 1-0, pentru Unirea Slobozia.

Din cauza terenului îmbibat cu apă de ploaia care a căzut necontenit, formaţia din Făurei a încercat să treacă peste faza de construcţie şi să mizeze pe mingi lungi către Stelian Nicoliţă sau Puşcaşu, însă defensiva celor de la Unirea Slobozia a funcţionat impecabil şi oaspeţii nu şi-au creat nicio fază periculoasă la poarta apărată de Dobre.

Unirea Slobozia continuat să controleze jocul şi în minutul 35 şi-a dublat avantajul de pe tabelă. Răduca a şutat de la marginea careului mare, iar Stavrev a deviat mingea de sub transversală, în corner. Toma a centrat de la colţul terenului, portarul formaţiei vizitatoare a ratat intervenţia deviind mingea în spatele său şi Ibrian a profitat de acest cadou neaşteptat şi a marcat pentru 2-0.

La acest scor, CS Făurei a avut câteva momente mai bune dar Stelian  Nicoliţă, Mocanu sau Puşcaşu nu au avut nicio şansă în duelurile cu apărătorii adverşi.

Îmbibată cu apă, suprafaţa de joc a pus şi mai mari probleme jucătorilor ambelor echipe, astfel că în repriza a doua ocaziile de poartă au lipsit, gazdele au jucat la trecerea timpului, oaspeţii nu au fost în cea mai bună zi a lor, iar Unirea Slobozia s-a impus cu 2-0.

 

CS Făurei: Stravev – Mocanu, Drezaliu (min. 84: Cloşcă), Apostol, Agache – B. Nicoliţă, Băicoianu, Iliescu (min. 61: Dragomir), Roată – Puşcaşu, S. Nicoliţă.
Categorie articol: 

Comentarii