Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un turc stătea ilegal în Brăila. El a fost trimis acasă de poliţişti

ziua de ieri a fost cu ghinion pentru un cetăţean din Turcia, de 36 de ani,  care a intrat legal în România dar a uitat să mai plece • poliţiştii de la Imigrări l-au luat la întrebări

 

În data de 9 ianuarie, echipe din cadrul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat un control cu forţe proprii pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. Cu această ocazie, a fost depistat cu şedere ilegală un bărbat din Turcia, în vârstă de 36 de ani. El a intrat legal în România, însă la expirarea dreptului de şedere conferit de viza de scurtă şedere în scop de afaceri, nu a părăsit teritoriul ţării noastre. Acum turcul trebuie să se grăbească să ajungă acasă, asta pentru că poliţiştii au emis pe numele lui o decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligat să părăsească ţara în cel mult 15 zile. Totodată, acesta a primit o amendă în valoare de 400 lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată, modificată şi completată. 

Poliţiştii fac din nou apel către cetăţenii străini să respecte legislaţia în domeniu şi să se prezinte din timp la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39, sau să acceseze site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro. Ei pot astfel evita problemele.
Categorie articol: 

Comentarii