Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE/GALERIE FOTO: Căruțașul și calul au scăpat cu viață. Un TIR a lovit o căruță, la Filipești

* polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări

 

 

UPDATE: Un căruțaș, în vârstă de 72 de ani, care se deplasa pe raza localității Filipești a făcut greșeala de a intra pe DN 2B, fără să se asigure. Căruța a fost lovită de un TIR care circula regulamentar și se deplasa dinspre Brăila. Conducătorul auto (56 de ani) a spus că nu a putut evita impactul.

Din fericire, căruțașul a scăpat doar cu câteva răni și a ajuns la spital, chiar dacă vehiculul s-a făcut praf. A scăpat cu viață și calul înhămat la căruță.

Polițiștii atrag din nou atenția căruțașilor că nu au voie să circule pe drumurile naționale, existând riscul producerii unor accidente grave. În ciuda acestor avertismente, conducătorii de atelaje nu prea țin cont de aceste prevederi legale și îi pun de multe ori în dificultate pe ceilalți participanți la trafic.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident în localitatea brăileană Filipești, produs vineri, în jurul orei 10. Din primele informații, se pare că un TIR ar fi lovit o căruță. Căruțașul ar fi fost rănit în urma impactului. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări. Vom reveni.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii