Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un tânăr de 17 ani a dispărut în Dunăre şi a fost găsit mort de scafandri

astăzi, în jurul orei 13.00, echipa de scafandri din cadrul  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a intervenit pentru căutarea unei persoane posibil inecate • din păcate, în jurul orei 14.30, tânărul de 17 ani a fost găsit înecat

 

După ce a intrat în apă pentru a se răcori, un tânăr de 17 ani nu a mai scăpat cu viaţă. Acesta s-a înecat în apele Fluviului Dunărea şi scafandrii l-au scos din apă, trupul său fiind dus la Medicină Legală.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, în jurul orei 13.00, echipa de scafandri a intervenit cu o barcă pentru căutarea şi salvarea unei persoane, posibil înecate în fluviul Dunărea, în zona “Laminorul”, pe strada Industria Sârmei. S-a stabilit că cel dispărut în apele fluviului era un tânăr de 17 ani. Acesta s-ar fi scăldat în apă, fiind împreună cu nişte prieteni, însă nu a mai reuşit să iasă pe mal. La ora 14.30, băiatul a fost găsit înecat în Fluviul Dunărea şi predat Serviciului de Medicină Legală.
Categorie articol: 

Comentarii