Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un mijlocas american in probe la CFR Cluj

Echipa CFR Cluj va testa in zilele urmatoare un mijlocas american de origine romana, Andrew Sarega, acesta fiind prezent la reunirea lotului formatiei ardelene care a avut loc, marti, la stadion, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Andrew Sarega, in virsta de 19 ani, evolueaza in prezent la formatia Biola Eagles din campionatul universitar al statului California. Tatal lui Sarega, originar din Turnu Severin, a insistat ca Dorinel Munteanu sa il urmareasca pe fiul sau la citeva antrenamente.
La reunire au fost prezenti 28 de fotbalisti, incluzindu-l aici si pe antrenorul-jucator Dorinel Munteanu. Acestia sint: portari - Martin Tudor, Petru Turcas, Emil Stef; fundasi - Laszlo Balint, Vasile Miclaus, Cristian Panin, Dorin Toma, Vasile Jula, Zoran Milosevici, Razvan Tirlea (transferat de la U Cluj), Cosmin Vasiie, Gabriel Bacneanu, Ionut Andrea (promovat de la juniori); mijlocasi - Dorinel Munteanu, Florin Dan, Alin Minteuan, Cristian Coroian, Zvetozar Mijin, Stefan Oncica, Radu Marginean, Cristian Turcu, Andrei Borostean (promovat de la juniori), Valer Ambrus (promovat de la juniori); atacanti - Adrian Anca, Romeo Surdu, Cosmin Tilinca, Robert Roszel si Sead Bruncevici.
Singurul absent de marti a fost al patrulea portar din lot, Mikael Jaimez Ruiz, care nu s-a intors inca din tara sa natala, Venezuela.
Radu Marginean, Romeo Surdu si Cristian Coroian nu au luat parte la primul antrenament din acest an condus de Dorinel Munteanu, ei pregatindu-se separat de restul coechipierilor fiind accidentati.
Fundasul Cosmin Vasiie doreste sa paraseasca echipa CFR Cluj. El are o oferta de la clubul Gloria Bistrita si va avea o discutie in acest sens cu oficialii gruparii clujene.
Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, marti, ca jucatorii sai au dat dovada de profesionalism, prezentindu-se la lot fara kilograme in plus dupa sarbatori. Tehnicianul a adaugat ca obiectivul echipei CFR Cluj ramine cel stabilit la inceputul sezonului. "Obiectivul nostru este o situare pe locurile 1-6, dar orice loc mai sus de 6 este binevenit. In primul rind imi doresc insa ca in retur sa cistigam mai multe meciuri pe teren propriu", a explicat Munteanu.
Referindu-se la situatia mijlocasului Florentin Petre, aflat in conflict cu presedintele clubului Dinamo, Ioan Becali, Dorinel Munteanu a afirmat: "Din pacate, in fotbalul romanesc nu exista respect intre conducatori si jucatori. Iar acest lucru este in defavoarea fotbalistilor".
CFR Cluj va efectua, joi, vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, dupa care are programate trei stagii de pregatire, la Vatra Dornei, in Turcia si in Cipru.
Dorinel Munteanu a tinut sa precizeze ca in turneul din Antalya nu ii va lasa pe fotbalisti sa consume carne de pui din cauza pericolului gripei aviare din Turcia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii