Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un meci cu prelungiri si lovituri de departajare

Ambele formatii au jucat cu o mare ambitie si determinare insa actiunile de poarta au fost destul de rare.
Prima mare ocazie de gol s-a derulat abia in minutul 27, cind Vioreanu a sutat puternic de la marginea careului insa, cu toate ca portarul Sirbu a respins neglijent in fata, Coman a ratat sansa de a trimite balonul in plasa.
In minutul 38 dupa o combinatie intre Balta si Banciu, ultimul a centrat in fata portii insa nici de aceasta data Coman, desi s-a aflat la doar 6 metri in fata portii parasite de Sirbu, nu a reusit sa modifice tabela.
Oaspetii nu au contat in atac in aceasta parte a meciului. Doar Ghitulescu a mai incercat citeva actiuni personale insa nefiind sutinut de coechipieri, nu a reusit niciodata sa se apropie periculos de poarta lui Tudor.

Viitorul s-a jucat cu ocaziile in prelungiri

In repriza a doua fiecare formatie a avut o data sansa de a inscrie, gazdele prin Banciu in minutul 51, oaspetii prin Capota in ultimul minut al timpului regulamentar de joc.
Ambele grupari au intrat in prelungirile meciului in inferioritate numerica, deoarece Sotrocan, pentru injurii la adresa arbitrului de centru si Nelu Bogdan, pentru cumul de cartonase, au fost eliminati in minutele 85 si respectiv 87.
Cristi Balta a deschis scorul, in urma unui penalty, usor acordat de centralul intilnirii, in minutul 104 si tot el a avut sansa de a hotari soarta partidei, trei minute mai tirziu, numai ca Sirbu a scos mingea de la vinclu.
In minutul 112, la capatul unei actiuni personale Vioreanu a trimis mingea in transversala portii adverse si cum ocaziile se razbuna, sase minute mai tirziu oaspetii au restabilit egalitatea tot in urma unui penaly, pe care l-a transformat Gabriel Ion, fiul lui Viorel Ion, managerul echipei vizitatoare si astfel s-a ajuns la loteria loviturlor de departajare.
Vioreanu si Ionita au marcat pentru echipa din Insuratei, Banciu si Musat au ratat si Onix merge mai departe in Cupa Romaniei pentru ca Gabriel Ion, Capota, Lungoci si Bodoc au reusit sa-l invinga pe Tudor.

Tudor - V. Alexandru, Musat, Cheles, N. Bogdan - Paraschiv, Vioreanu, Banciu, Bratosin - Coman (min. 70: E. Gheorghe), Balta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii