Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un meci cu multe ocazii si un rezultat echitabil

CSM Rm. Sarat: Toader - Bodoc, L. Rosu, Ivan, Nicolae - Ghitulescu, Zaibert, Ghiorcau, Borala (min. 79: Ilie) - Lefter, Mazarache
Petrolul: Cristea - Bosoi, Em. Cristian, Bratu, Stanciulescu - C. Rosu (min. 75: Moldoveanu), Bulancea, V. Gheorghe (min. 86: Neta), Bandarica (min. 89: Tudor) - Zainea, Berceanu

Prima repriza a partidei de la Rm. Sarat a apartinut Petrolului care si-a creat destule ocazii in careul advers insa fie s-a opus portarul Toader, fie ca jucatorii lui Dumitru Bulancea nu s-au concentrat indeajuns in momentele propice.
Oaspetii s-au dovedit a fi foarte periculosi la fazele fixe. Chiar in minutul 3, Bandarica a centrat din corner si, din 6 metri, Berceanu a reluat peste poarta.
CSM-ul a amenintat o singura data periculos poarta petrolista, cind Lefter a sutat violent de la 30 m insa portarul Cristea a reusit, cu destula dificultate, sa inlature pericolul.
Tot dupa un corner executat de Bandarica, Emil Cristian a reluat spre poarta insa de aceasta data s-a evidentiat Toader, iar in minutul 25 portarul gazdelor a fost depasit de mingea trimisa cu capul de Vasilica Gheorghe insa Bodoc a reusit sa scoata balonul de pe linia portii.
In ultimele cinci minute ale primei reprize, Costel Rosu a fost la originea a doua actiuni petroliste insa la prima a sutat milimetric pe linga poarta, iar la cea de-a doua i-a pasat lui Bandarica, jucatorul de banda stinga al Petrolului a sutat de la marginea careului de 16 metri si Toader a scos in extremis mingea in corner.

Vasilica Gheorghe a ratat in minutul 47 deschiderea scorului si, cum ocaziile se razbuna, trei minute mai tirziu Chiorcau a centrat in careul Petrolului, iar Mazarache, din alunecare, a sutat la coltul lung fara sperante pentru Cristea.
Bandarica (min. 51) a sutat din opt metri peste poarta, iar Zainea (min. 65) a trimis mingea cu capul in bara transversala a portii gazdelor, dupa un corner executat de V. Gheorghe.
Dupa aceste ocazii ale oaspetilor a urmat o serie de actiuni ale CSM-ului si doar interventiile de exceptie ale portarului Cristea au facut ca formatia din Rm. Sarat sa nu se detaseze in cistigatoare. Portarul Petrolului si-a inceput seria interventiilor in minutul 70, cind a parat o minge sutata din apropiere de Mazarache, iar un minut mai tirziu a scos de la radacina barei o minge trimisa cu efect de Lefter. Tot Lefter si-a incercat sansa in minutul 74 si din nou portarul Petrolului a fost la post.
Treptat, petrolistii au reusit sa domine mijlocul terenului si, cu opt minute inainte de final, au restabilit egalitatea: V. Gheorghe a centrat din corner, Zainea a deviat mingea spre Berceanu si golgeterul oaspetilor a trimis, din apropiere, in plasa portii lui Toader.
In ultimele minute ale partidei fiecare echipa a trecut pe linga victorie. Zaibert i-a incercat vigilenta lui Cristea, dar portarul petrolist a avut o noua reactie excelenta iar Neta, scapat singur spre careul advers, a sutat de la 16 metri insa mingea a ocolit de putin tinta.
In urma acestei remize, Petrolul ramine pe podium, dar coboara un loc.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii